K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar Dual-Channel işlemcilerde bu kadar fark olması beni şaşırttı. Siz de bir bakın isterseniz; INTEL: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RYZEN: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar Dual-Channel işlemcilerde bu kadar fark olması beni şaşırttı. Siz de bir bakın isterseniz; INTEL: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RYZEN: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 12 Mayıs 2019 #2 İşlemci çok üst bir şey değilse RAM'ler Quad çalışamaz 4 tane kullansan bile Dual çalışır.
K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #3 FalconPolat dedi: İşlemci çok üst bir şey değilse RAM'ler Quad çalışamaz 4 tane kullansan bile Dual çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Ancak videolarda nedense bariz bir fark var.
FalconPolat dedi: İşlemci çok üst bir şey değilse RAM'ler Quad çalışamaz 4 tane kullansan bile Dual çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Ancak videolarda nedense bariz bir fark var.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 12 Mayıs 2019 #4 Bende 2'den 4 belleğe geçtim ama FPS de bir artış görmedim.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 12 Mayıs 2019 #5 Aradaki performans farkı çokta büyük değil , farkı büyütmek için 4x8 yapınız : )
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2019 #6 Kaan Atbaş dedi: Evet biliyorum. Ancak videolarda nedense bariz bir fark var. Genişletmek için tıkla... Onların kullandığı anakart, işlemci, RAM en iyisi. 4 channel ve 2 channel çalıştırmanın farkı bariz belli olur. Ama standart ana kartlarda değişmez.
Kaan Atbaş dedi: Evet biliyorum. Ancak videolarda nedense bariz bir fark var. Genişletmek için tıkla... Onların kullandığı anakart, işlemci, RAM en iyisi. 4 channel ve 2 channel çalıştırmanın farkı bariz belli olur. Ama standart ana kartlarda değişmez.
K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #7 Cruslan dedi: Onların kullandığı anakart, işlemci, RAM en iyisi. 4 channel ve 2 channel çalıştırmanın farkı bariz belli olur. Ama standart ana kartlarda değişmez. Genişletmek için tıkla... Sonuçta kullandığı anakart ve işlemci 2 channel destekli.
Cruslan dedi: Onların kullandığı anakart, işlemci, RAM en iyisi. 4 channel ve 2 channel çalıştırmanın farkı bariz belli olur. Ama standart ana kartlarda değişmez. Genişletmek için tıkla... Sonuçta kullandığı anakart ve işlemci 2 channel destekli.
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Mayıs 2019 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 12 Mayıs 2019 #9 2 ayrı set halinde kendi içlerinde dual çalıştığı için evet, performans farkı oluşur. Olay şöyle 4 kanal > iki ayrı çift kanal ≥ iki kanal > tek kanal
2 ayrı set halinde kendi içlerinde dual çalıştığı için evet, performans farkı oluşur. Olay şöyle 4 kanal > iki ayrı çift kanal ≥ iki kanal > tek kanal
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Mayıs 2019 #10 kafası güzel teletabi dedi: 2 ayrı set halinde kendi içlerinde dual çalıştığı için evet, performans farkı oluşur. Olay şöyle 4 kanal > iki ayrı çift kanal ≥ iki kanal > tek kanal Genişletmek için tıkla... Hayır. Öyle bir mantık yok, 4 kanal performansını kazanmak için işlemci veriyolunun da 4 kanal desteklemesi gerekir. Bu da çok spesifik işlemciler ve anakartlar tarafından desteklenmektedir.
kafası güzel teletabi dedi: 2 ayrı set halinde kendi içlerinde dual çalıştığı için evet, performans farkı oluşur. Olay şöyle 4 kanal > iki ayrı çift kanal ≥ iki kanal > tek kanal Genişletmek için tıkla... Hayır. Öyle bir mantık yok, 4 kanal performansını kazanmak için işlemci veriyolunun da 4 kanal desteklemesi gerekir. Bu da çok spesifik işlemciler ve anakartlar tarafından desteklenmektedir.