Merhabalar, merakım aynı marka, model, MHz, CL 2x8 olarak satılan 16 GB RAM 730 lira iken 8 GB RAM 350 lira. Bu fiyat farkının RAM'lerle ilgili ne gibi bir farka yol açtığını merak ediyorum, ya da bir farkı var mı? Cevaplarsanız memnun olurum.
3200 MHz versiyonunu indirim gecesinde 259 liraya aldım. Takip edin geçen cuma 269 liraya gelmişti. Dolar arttığı için artıyor ama yine 3000 MHz olanına 300 lira vermektense 3200 MHz olanına 260 lira vermek son zamanlarda yapacağınız en sıcak alışveriş olacaktır.
Edit: Tabii siz fiyat farkının absürdlüğünden bahsediyosunuz o başka bir konu ancak ben sadece dipnot düşmüş olmak için yazdım.
Düşük bir ihtimal de olsa dual olarak satılmadıkları için çalışmama ihtimalleri bulunmakta. Çalışmazsa iade edebilirsiniz veya direk dual olarak alabilirsiniz. Sizin tercihiniz.