3.000-3.500 Sistem Toplama

EmreDeniz

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu sistem bir gamer için yeterlimidr bf4 farcry3 tarzı ek olarak fps ve rpg tarzı oyunlarda bana yeter mi? Birde soğutucu konusunda kasa montajında sıkıntı yaratır mı? Bütçeyi daha fazla geçemem.

Ekran Alın66tısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olarak Samsung Evo seçiniz. :) Onun haricinde ikiniz de güzel sistem toplamışsınız. :) Bu arada @Yankı Can arada çok az bir fiyat farkı var. Anakartı Gaming 5 alman daha iyi olur. :) Soğutucu Hyper 212 Evo olursa daha iyi olur.

Simo Hayha
SSD konusunda yanlış bilgilendirme yapmayalım. İyice araştıralım. Öyle yorum yapalım. Kingston HyperX 3K modeli gerçekten çok başarılı. O modeli almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bunu bir arkadaşa daha yazmıştım tekrar yazıyorum. Özellikle firmware update'ten sonra 6 saniyelik açılış hızı ve 3 saniyelik kapanma hızıyla beni büyülemeyi başardı. Windows 7 ultimate 64 kullanıyorum. Windows 8.1'de nasıl olur merak etmiyor değilim...

Yanlis bilgilendirme tam olarak ne oluyor bize aciklar misiniz Cihan Taskin?

HyperX basarisiz dememis arkadasimiz, Samsung 840 EVO onermis. Ayrica 840 EVO, dusundugunuzden kat kat daha basarili ve kullaniciyi hicbir durumda pisman etmeyecek bir SSD.

Ayrica senin yanlis bilgilendirme yapma dedigin adam kolay kolay yanlis bilgilendirme yapmaz, dert etme. :)

Simo Hayha
SSD konusunda yanlış bilgilendirme yapmayalım. İyice araştıralım. Öyle yorum yapalım. Kingston HyperX 3K modeli gerçekten çok başarılı. O modeli almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bunu bir arkadaşa daha yazmıştım tekrar yazıyorum. Özellikle firmware update'ten sonra 6 saniyelik açılış hızı ve 3 saniyelik kapanma hızıyla beni büyülemeyi başardı. Windows 7 ultimate 64 kullanıyorum. Windows 8.1'de nasıl olur merak etmiyor değilim...
Fast Boot ve UEFI'yi hesaba kattığımızda saniyesinde açılmasını beklemek normal ama pek sanmıyorum. Deneyin isterseniz :)

Yanlis bilgilendirme tam olarak ne oluyor bize aciklar misiniz Cihan Taskin?

HyperX basarisiz dememis arkadasimiz, Samsung 840 EVO onermis. Ayrica 840 EVO, dusundugunuzden kat kat daha basarili ve kullaniciyi hicbir durumda pisman etmeyecek bir SSD.

Ayrica senin yanlis bilgilendirme yapma dedigin adam kolay kolay yanlis bilgilendirme yapmaz, dert etme. :)
Sen avukatısın sanırsam. Benim araştırmalarıma göre 840 EVO tavsiye edilecek bir SSD değil. Ben bunu anlatmaya çalıştım.

Fast Boot ve UEFI'yi hesaba kattığımızda saniyesinde açılmasını beklemek normal ama pek sanmıyorum. Deneyin isterseniz :)
Deneyip paylaşıcam vidyolu bir şekilde...:D

Kanıt göster? Biz HyperX başarız mı dedik? Sitede o kadar incelemesi yapıldı. Belki binlerce kişiye Samsung Evo serisi SSD aldırdık, bir kişi daha sorun yaşamadı. Performansı muazzam bu serinin. Ne sorunuymuş, kanıt göster. Hani ortada gerçekten öyle bir şey varsa bilelim. Kullanıcılar mağdur olmasın. Çamur atmak kolay.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı