3.000-3.500 TL Sistem Tavsiyesi

O konuyu araştıracağım. Peki topladığım sistem uyumlu şekilde problem çıkartmadan çalışır mı bu konuda endişeliyim. Son olarak sistem örnek olarak GTA V'i very high da kaç FPS'de oynatır ?

O konuyu araştıracağım. Peki topladığım sistem uyumlu şekilde problem çıkartmadan çalışır mı bu konuda endişeliyim. Son olarak sistem örnek olarak GTA V'i very high da kaç FPS'de oynatır ?
100fps üstü görürsün.

Arkadaşlar Merhaba;
Sonunda sistemi almak için gerekli parayı topladım. Son olarak aklımdaki sistemi paylaşıyorum.
Aklımdaki tüm sorulardan dolayı kararsızım. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakart 2133 MHz destekliyor. Bellekler 2400 MHz ama 2133 Mhz'de çalışır. İşlemci soğutucuya da gerek yok. 6500'den stok soğutucu çıkıyor. Başka da sorun gözükmüyor. Hayırlı olsun.

Teşekkürler. RAM'leri öyle almamın sebebi 2133 Mhz'ler bitmiş. Sinerjiden toplayacağım için bu RAM'i seçtim.
Soğutucu konusunda ise stok fan korkutuyor beni aklıma takılmasın diye böyle bir seçin yaptım.

Yani öyleyse alacağınız hava soğutma biraz daha kaliteli olsun. Stok soğutucu ile bu alacağınız arasında pek fark olmaz gibi. Şu an için bütçe yetmiyorsa almayın. İlerde memnun kalmazsanız iyi bir soğutma alabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğiniz var mı ?
Kasaya sığacak şekilde.
Ben alabilirseniz sıvı soğutma tavsiye ederim. Silverstone TD02 güzel bir fiyat performans ürünü. Hava soğutmalarda ise aşağıda ki bilgiye göre hareket edin.

Skylake serisi işlemcilerde devre kartının ince olmasından dolayı 800 gram ve üzeri soğutucu blok montajından sonra yer çekimi nedeniyle işlemci ve anakart soketinin alt kısmına fazladan yük biniyor. @BilgisayarKurdu bu konu da daha bilgili.

Teşekkürler
Stok soğutucuyla idare edebilirim sanırım. İleride sıvı soğutma alabilirim.
Önerdiğiniz soğutma gayet güzel fakat tuzlu
Ayrıca stok soğutucu ne kadar idare eder beni ? Oynayacağım oyunlar belli oyunlar.
CS:GO,Rust,BF Serisi,COD Serisi gibi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…