Merhabalar arkadaşlar,
Kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarıma alıcı cıktı yerine masaüstü toplamayı düşünüyorum,
LoL-Valorant-ETS 2 gibi oyunlar oynuyordum, bunların dışında hikayeli oyunlar(Resident Evil, metro vb tarzlar) da oynamak istiyorum toplama amacım biraz daha bunun için,
Aklımda ilk olara APU sistem kurmak vardı fakat kararsız kardım, önerilerinize desteklerinize açığım.
Parça parça da toplayabiliriz,
Hazır sistemde olabilir,
Atığım linkteki işlemci daha iyi performanslı ve daha ucuz, SSD'nin çoğunluğu kronik okuma-yazma sorununa sahip, önermiyorum, bildiğim kadarıyla ve o ekran kartının performansı güzel değil, o kasayada o kadar para verilmez ve RAM'i de daha bilindik bir markadan almanızı tavsiye ederim, fakat bütçenizi attığım linkteki sistem kadar yapabilirseniz onu alın derim, tam bütçe belirtirseniz sizin için toplayabiliriz.
Boşuna sistem alma benden sana tavsiye şu an 4000TL'lik sistem bildiğin 2011'lerde çıkan sistemler gibi paran boşa gider oyun oynamak istiyorsun 5000TL bütçeye ulaşabilirsen Xbox Series S ya da Xbox One S almanı öneririm.
Serkan hocam sende çok güzel bir noktaya değindin
Ya elimde PS4 var hani onunla böyle çok fazla sistem gerektiren oyunları PS4 üzerinden oynayabiliyorum. PC alıp, hani vardır herkesin bir tayfası. Tayfayla takılıp vakit geçirmek için PC toplama işine girdim