3.000-4.000 TL klavye önerisi

Önemli değil hocam şimdiden hayırlı olsun. Kampayaya dahil olan sitelerden sipariş verdiğiniz değil mi? Attığım site Gaming Gen TR idi o kampanyaya dahil.

Evet. Hem orada en uygunuydu.

Önemli değil hocam şimdiden hayırlı olsun. Kampayaya dahil olan sitelerden sipariş verdiğiniz değil mi? Attığım site Gaming Gen TR idi o kampanyaya dahil.

Klavye elime ulaştı. Harika aşırı beğendim. Ses olarak da hiç rahatsız ediciliği yok. Eski klavyem takozmuş vallahi. Bu kadar rahat basılmaz tuşlara

Son düzenleme:
Klavye elime ulaştı. Harika aşırı beğendim. Ses olarak da hiç rahatsız ediciliği yok. Eski klavyem takozmuş vallahi. Bu kadar rahat basılmaz tuşlara
Hayırlı olsun hocam. Geri ödeme talebi için kendi banka hesabınızı ve her bilgiyi doğru girmeyi unutmayın.

Hocam W75 alınır mı? Fiyatına değer mi yoksa Ajazz AK820 Pro alacağım.

Hocam Valorant'ı günde Max 1-2 saat oynuyorsanız değmez. Hikaye oyunlarında 8000Hz klavye ile 1000Hz farkı hissedeceğiniz sanmam.

Anladım hocam oneriniz var mı peki 3K civarı için. Ajazz AK820 Pro çok oneriliyor ama rengi cok hosuma gitmiyor.

Evet. Hem orada en uygunuydu.

Benim siparişi iptal etmişler. 2.900'a almaya değer mi klavye hocam. Ne diyorsunuz klavye hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…