ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Mekanik klavye almak istiyorum, %100 olacak, switchi blue olmasın. Red ve brown öncelikli. Bütçem 3-4 bin TL, birazcık daha çıkabilirim.
Mekanik klavye almak istiyorum, %100 olacak, switchi blue olmasın. Red ve brown öncelikli. Bütçem 3-4 bin TL, birazcık daha çıkabilirim.
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 26 Ağustos 2024 #2 Kendim kullanıyorum harika klavyedir.Red switch. ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
Kendim kullanıyorum harika klavyedir.Red switch. ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 MelihGkk dedi: Kendim kullanıyorum harika klavyedir.Red switch. ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, asus olması önceliğim bu arada. Daha fazla öneriye açığım.
MelihGkk dedi: Kendim kullanıyorum harika klavyedir.Red switch. ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, asus olması önceliğim bu arada. Daha fazla öneriye açığım.
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 26 Ağustos 2024 #4 ferr dedi: Teşekkürler, asus olması önceliğim bu arada. Daha fazla öneriye açığım. Genişletmek için tıkla... Scope II olan da var. Ve ASUS'un geri ödemesi de var 800₺ küsur. Bilek desteğide cabası Ürün: ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II RX oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG RX optik anahtarlar, IP57 suya karşı koruma www.gaming.gen.tr
ferr dedi: Teşekkürler, asus olması önceliğim bu arada. Daha fazla öneriye açığım. Genişletmek için tıkla... Scope II olan da var. Ve ASUS'un geri ödemesi de var 800₺ küsur. Bilek desteğide cabası Ürün: ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II RX oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG RX optik anahtarlar, IP57 suya karşı koruma www.gaming.gen.tr