M minyonsevicii Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 3-3, 5K bandında scyrox harici daha iyi alternatif mouse var mıdır? Sipariş etmeyi düşünüyorum ama aklımda başka mouseler da var
3-3, 5K bandında scyrox harici daha iyi alternatif mouse var mıdır? Sipariş etmeyi düşünüyorum ama aklımda başka mouseler da var
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 28 Mart 2025 #2 Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse [Ön Sipariş] açıkçası cok anlıyor sayılmam ama arkadaşlarım kullanıyor ve memnunlar.
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse [Ön Sipariş] açıkçası cok anlıyor sayılmam ama arkadaşlarım kullanıyor ve memnunlar.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Mart 2025 #3 Fazla para vermene gerek yok. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
Fazla para vermene gerek yok. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
M minyonsevicii Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 soulsteal59 dedi: Fazla para vermene gerek yok. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek varmı ayrıca aklımda mad rda vardı
soulsteal59 dedi: Fazla para vermene gerek yok. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek varmı ayrıca aklımda mad rda vardı
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 28 Mart 2025 #5 Scyrox bu fiyatta iken rakibi yok. 5000₺'ye çıksanızda fark yok pek.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #6 minyonsevicii dedi: Teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek var mı ayrıca aklımda mad rda vardı Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ayrıca içinden 2 farklı skatez çıkıyor diye biliyorum.
minyonsevicii dedi: Teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek var mı ayrıca aklımda mad rda vardı Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ayrıca içinden 2 farklı skatez çıkıyor diye biliyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.021 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #7 minyonsevicii dedi: teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek varmı ayrıca aklımda mad rda vardı Genişletmek için tıkla... Skatesleri guzel degil pek. X-Raypad Jade Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com Stokları beklemenizi oneririm.
minyonsevicii dedi: teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek varmı ayrıca aklımda mad rda vardı Genişletmek için tıkla... Skatesleri guzel degil pek. X-Raypad Jade Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com Stokları beklemenizi oneririm.
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 28 Mart 2025 #8 minyonsevicii dedi: Teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek var mı ayrıca aklımda mad rda vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu hafta kullanmaya başladım 2 skatesdede sürtünme hissiyatını çok kolay alıyorsunuz v8'de ben değiştirmeyi düşünüyorum stakes stokları gelince. Son düzenleme: 28 Mart 2025
minyonsevicii dedi: Teşekkür ederim skatez olarak değiştirmeme gerek var mı ayrıca aklımda mad rda vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu hafta kullanmaya başladım 2 skatesdede sürtünme hissiyatını çok kolay alıyorsunuz v8'de ben değiştirmeyi düşünüyorum stakes stokları gelince.
M minyonsevicii Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #9 829309 dedi: Hocam ben bu hafta kullanmaya başladım 2 skatezdede sürtünme hissiyatını çok kolay alıyorsunuz v8'de ben değiştirmeyi düşünüyorum stoklar gelince. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tekrardan sipariş edeceğim sağolun
829309 dedi: Hocam ben bu hafta kullanmaya başladım 2 skatezdede sürtünme hissiyatını çok kolay alıyorsunuz v8'de ben değiştirmeyi düşünüyorum stoklar gelince. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tekrardan sipariş edeceğim sağolun