3.000 - 6.000 TL sistem onerisi

vlauth

Zeptopat
Daha fazla  
Sadece LoL oynayacagim icin çok da pahali bir şey toplamak istemiyorum, tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır zor hocam. İkinci el parça bakmalısın. Monitör dahil ise çok zor. 6k bile az kalıyor malum Türkiye.

Sadece LoL oynayacagim icin çok da pahali bir şey toplamak istemiyorum, tavsiyenizi bekliyorum.
Monitör dahil değilse 6.5k apu sistem var onu atabilirim.Monitor dahilse ikinci el bakmanız lazım.İkinci el apu ya da 1050 sistem belki bulunabilir.

Hocam 3-6k arası duzgun sistem hiç bulamazsanız ekleme yaparsanız bunu alabilirsiniz APU sistem.

Ben APU yaptım 8K ile 5600G ancak sıfırla olacak iş değil. İkinci el kasa, işlemci, RAM alınır kalanları sıfır da alsa ikinci el de alsa halleder kolayca.
3000G sıkıntı yaratır hocam ekleme yapamaz ilerde ekran kartı olarak. İşlemciyi ille de değişmesi gerekir. İkinci el parçalar ile 5600G veya 10100f'li bir sistem halledebilir gt730 falan ikinci el olacak hepsi.

3200G de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…