vlauth Zeptopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #11 hepinize tek tek tesekkur ederim Süleyman Pro dedi: Monitör dahil değilse 6.5k apu sistem var onu atabilirim.Monitor dahilse ikinci el bakmanız lazım.İkinci el apu ya da 1050 sistem belki bulunabilir. Genişletmek için tıkla... monitor dahil degil sadece kasa 2. el ariyorum zaten
hepinize tek tek tesekkur ederim Süleyman Pro dedi: Monitör dahil değilse 6.5k apu sistem var onu atabilirim.Monitor dahilse ikinci el bakmanız lazım.İkinci el apu ya da 1050 sistem belki bulunabilir. Genişletmek için tıkla... monitor dahil degil sadece kasa 2. el ariyorum zaten
aragami Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 474 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Şubat 2023 #12 AMD ATHLON 3000G TRAY - ASUS PRIME A320M-F - CRUCIAL 240GB SSD - 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Fazla bir inceleme yapmadan atıyorum, Vatan'dan daha uyguna veren yerler olabilir.... Şu tip bir sistem işinizi görebilir.
AMD ATHLON 3000G TRAY - ASUS PRIME A320M-F - CRUCIAL 240GB SSD - 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Fazla bir inceleme yapmadan atıyorum, Vatan'dan daha uyguna veren yerler olabilir.... Şu tip bir sistem işinizi görebilir.