Arkadaşlar 3.000 TL bütçe ile bu sistemi topladım elimde Seagate'nin 500x2 7200 RPM HDD'si var sistemde onu kullanacağım.
Sistemde her şey isteğim gibi ama kasa içime sinmedi hava akışının kötü olmasından korkuyorum. O fiyat aralığında kasa önerebilecek var mı? Ayrıca sisteme şunu değişsen diyceğiniz bir şey varsa mutlaka yazın. Teşekkürler şimdiden.
Şu an mobilde olduğum için teket teker atmak uğraştırıyor. Google'a yazın ucuz ve güvenli yerlere bakin.
Örneğin anakart AmazonTR'de 408 TL, yurtiçinden gönderim yapiyor Amazon TR, Hepsiburada gibi yani.
Dediğim gibi kasayi degistir. Hatta Sinerji'den 590 TL'ye Corsair Spec Delta 550W alinabilir, kasa ve PSU dahil.
Ekran karti burada 984 TL: Asus 4gb Rx570 Rog Strix Gaming Oc Rx570-o4g Ddr5 256bit Hdmı 2x - n11.com
ürünlerin aynısını seçtim ama sizin link verdiğiniz ürünlerden bazıları tükendiği için başka mağzalardan buldum toplam fiyat ssd siz 2913 tl oldu ssd alamıycağım malesef
monitörüm de hdmı olmadığı için dvı kablo olarak bunu seçtim nasıldır sizce önerirmisiniz ?