3.000 TL bandında monitör öneri

Bunlar aşırı pahalı benim için gerek yok bu kadara

Aga adam 3K diyor 5K öneriyorsun ama adamin bütçesi bu kadar değilki bütcesine göre bir şey öner.

Ben demiştim 3 zor diyo ama tavsiye ucuz alma sonra pişman olursun adamın önerdiği modeller güzel biraz daha ekleyip alabilirsen o medelleri al

Aga adam 3K diyor 5K öneriyorsun ama adamin bütçesi bu kadar değilki bütcesine göre bir şey öner.

Hocam siz bana "adam 50.000TL araba istiyor 300.000TL'lik öneriyorsun" diyorsunuz sizce 50.000tlye alınan araba nasıl olur?. o bütçeye iyi bir monitör yok. Ya alır elinde kalır bozulur ya da biraz biriktirir daha iyisini alır.

Ben demiştim 3 zor diyo ama tavsiye ucuz alma sonra pişman olursun adamın önerdiği modeller güzel biraz daha ekleyip alabilirsen o medelleri al
Ya almasına alınırda o kadarlık bir monitöre ihtiyacım yok ve ayrıca ay I modelden 2 adet almayı planlıyorum

Bütçeyi artırabilir 6 k ya kadar ancak başına birşey gelme ihtimaline karşıt olarak bütçeyi düşük tutuyorum.

Dedinde doğru

Ağa 2 seçenek var ya adamın önerdiği 5K olandan alacaksın sıkıntısız
Ya da 3K olan modeli alacaksın riskli

Dedinde doğru

Ağa 2 seçenek var ya adamın önerdiği 5K olandan alacaksın sıkıntısız
Ya da 3K olan modeli alacaksın riskli
İkinci ele yönelsem nası olur nelere dikkat etmem gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…