3.000 TL bütçe ile 2. el ekran kartı önerisi

Kör olacağım adamın attıklarını okuyacağım diye. Söyle de fotoğraf değil ekran görüntüsü atsın. Testleri baştan yapıp.
Testi kaç dk yaptığı belli değil, ikinci fotodaki grafik ilk fotodaki teste mi ait belli değil. Neyse ben de kendi sattığım 1660 Ti'ın ekran görüntülerini atayım onunla karşılaştırırsın. FurMark testini en az 10 dk iste.

Adam çok acele ediyor tekrar test istedim ben başkasına veriyorum dedi vazgeçtim bende Sana'da teşekkür ederim. Yardımcı olduğun için.

Mining kartları bir anca elden çıkarmanın derdindeler işte ya da başka bir sorunu var örtbas etmeye çalışıyor.

Yukarıda attığım görselleri tüm 1660ti/1660 süper ile karşılaştırabilirsin.
Sadece 1660 Super'de "mem" kısmında 6000 MHz yerine 7000 MHz yazar.

Değerler gayet iyi.

Adam çok acele ediyor tekrar test istedim ben başkasına veriyorum dedi vazgeçtim bende Sana'da teşekkür ederim. Yardımcı olduğun için.

Boşver reis öyle adamdan hayır gelmezdi zaten bende ekran kartı sattım adam bi ton şey istemişti benden ben hepsini yaptım. Birine kakalamaya çalışıyorlar ben olsam yerinde kesinlikle miningli kart almazdım. Rx 580lere falan bakıyordum çoğu miningliydi vazgeçip 570 4 GB aldım tertemiz.

Merhaba 3 adet ekran kartı buldum test attılar bu değerler nasıl ilk resimdeki ASUS 1660 Super 3000 TL 1 buçuk yıl garanti 2. MSI Armor 1660 Ti 2900 TL 8 ay garanti 3. MSI Ventus GTX 1660 Ti 3100 TL 15 ay garanti hangisi alınır.

Dosya Ekleri

• 1660 super amazon.jpeg
    234,7 KB · Görüntüleme: 33
  • msi armor gtx 1660 ti.jpeg
    344,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Msi Gtx 1660 ti.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 24

Hocam pazarlık yapmayı unutma ikinci fotodaki kart iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…