3.000 TL Bütçeli Sistem Toplama

RocaniX

Kilopat
Yer
İstanbul / Türkiye
Daha fazla  
3.000 TL bütçem var ve yeni bir sistem toplayacağım. Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum. Bu bütçe ile en iyi hesaplı sistem nasıl olmalıdır. Sistem ile ilgili bilgi verirsem; sistem oyun odaklı olacak ve ekran kartı sadece Nvidia ailesinden olacaktır. Geri kalan diğer bileşenleri ise size bırakıyorum. Önerileriniz doğrultusunda 1 ay içeresinde parçalar temin edilecektir. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi toplamadan bir hafta önce konu açın. Bir aya çok şey olabilir ki olacak da.

Sistemi toplamadan bir hafta önce konu açın. Bir aya çok şey olabilir ki olacak da.

Parçaları 1 ay sonra değil, 1 ay içeresinde temin edeceğimi yazdım hocam. Yani bu 2 gün sonra da olabilir, 1 hafta sonra da. Bu süre içeresinde çok yüksek fiyat fark edeceğini sanmıyorum. Etse bile sunulan bileşenlerin fiyatlarından maksimum 100 veya 200 TL fark etsin. Bu pek önemli değil.

Şuna bir göz atabilirsin yaklaşık 3.000 TL tutuyor.Eki Görüntüle 261623

Öneriniz için teşekkür ediyorum, not aldım.

Öneriniz için teşekkür ediyorum, not aldım.

R3 1300X+GTX 1060 düşünülebilir. Bu sistem de güzel fakat RAM'ı 3000MHz yapabiliyor isen yapmalısın.

Tekli 3000MHz RAM bulmak biraz zor maalesef

Bahsettiğiniz kombinasyona sahip bir sistemim de var arşivimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…