3.000 TL claw tutuş fare önerisi

Bütçe
3000

Veloctyz

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, 3000TL bütçede ben Syrox V6 Syrox V8 bir de atacak shark R5 Ultra arasında kaldım. R5'in delikli yapisi yuzuunden pek için isinmadi açıkçası biraz sakarimdir daha 2 gün önce klavyeme şu falan döktüm. Elim küçük sizce ve tam claw olmasa da claw ile palm arası bir şey tutuyorum. Palm kadar yapismiyor parmaklarim ama çok da dimdik değil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazı yerlerde v8'in başka hiçbir tutuşa izin vernmediğini ayzmışlar ben claw tutuyorum ama böyle palamada kaıyıyor neden V8 acaba?
Ben scyrox v6 kulanıyorum palm tutuyorum ama bazı önemli noktalarda mesela köşeleri tutarken cs2 claw kayıyor rahat ediyorum şimdilik bir sorun yok ama genel olarak claw tutuyorsanız v8 arkadan yüksek olduğu için tam oturuyor diye duydum . Şahsen ben rahat bir oyuncu olduğum için v6 tercih etim . Genel olarakta hep yüksek mouse kulandım.

Selamlar, 3000TL bütçede ben Syrox V6 Syrox V8 bir de atacak shark R5 Ultra arasında kaldım. R5'in delikli yapisi yuzuunden pek için isinmadi açıkçası biraz sakarimdir daha 2 gün önce klavyeme şu falan döktüm. Elim küçük sizce ve tam claw olmasa da claw ile palm arası bir şey tutuyorum. Palm kadar yapismiyor parmaklarim ama çok da dimdik değil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Relaxed claw grip için bu üçü arasından en iyi seçenek Scyrox V6 olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı