Smok IPX'lere bakılır bu bütçede.Arkadaşlar nargileye gitmekten ziyade elimde bulunsun, ara sıra kullanmak için almayı düşünüyorum. İlk defa alacağım. Bu ürünü beğendim. Daha iyi anlayanlar varsa öneride bulunabilir, gözüme bu çarptı. Maksimum bütçe 3K.
Vaporesso ARMOUR G - En Uygun Fiyat
Vaporesso ARMOUR G elektronik sigara ürününü en uygun fiyata ve kapıda ödeme seçenekleri ile hemen buharkeyf'den satın alabilirsiniz.buharkeyf03.org
Gayet güzel bir cihaz ama dahili batarya ile geliyor. Uzun ömürlülük açısından harici pil takılarak kullanılan GS modelini almanız daha iyi olur düşüncesindeyim.
Smok IPX'lere bakılır bu bütçede.
Dahili pil olan versiyonunda çok zor. Zaten ülkemizde satışı, ithalatı ve ihracatı yasak olan cihazlar bunlar. Bataryasını bulmak imkansız olur. Öte yandan harici pilli versiyonunda pil ömrünü tamamlarsa piyasada zibilyon tane 18650 pil bulmak mümkün. Pil olarak da tavsiyem Aspilsan INR18650 modeli olur. Zira Sony VTC6 serisinin %99'luk bir kısmı ülkemizde orijinal değil maalesef.Bende onu merak ettim hocam bu model çok hoşuma gitti hem GS modeli büyük boyutlu bu tam istediğim gibi ama. Bu pilini sürekli şarj yapa yapa ileride pil tüketince kendini mantıken makine çöp oluyor herhalde değişmesi pilin imkansız mı?
Dahili pil olan versiyonunda çok zor. Zaten ülkemizde satışı, ithalatı ve ihracatı yasak olan cihazlar bunlar. Bataryasını bulmak imkansız olur. Öte yandan harici pilli versiyonunda pil ömrünü tamamlarsa piyasada zibilyon tane 18650 pil bulmak mümkün. Pil olarak da tavsiyem aspilsan INR18650 modeli olur. Zira Sony vtc6 serisinin %99'luk bir kısmı ülkemizde orijinal değil maalesef.
Smok IPX-80 artık eskidi ve dediğiniz gibi likit akıtma sorunlarıyla çokça karşılaşılıyor. Armour GS, Luxe XR Max 2 modellerine bakılabilir. Fiyatını bilmemekle birlikte Voopoo drag S ve X serilerinin son çıkanlarına bakılabilir.
Mtl (mouth to lung) – ağızdan ciğere içim(sigara tarzı)
-Nikotin, pg, oranları yüksek tercih edilir. Amaç sigara içtiğindeki nikotin ve boğaz vurumu doyumuna erişmektir.
-Aroma yine vardır ama asla DL kadar olamaz.
-Coil ohm değerleri yüksek kullanılır 0.8 ve üstü.
DL (Direct lung) – direkt ciğere içim(nargile tarzı)
-Nikotin, pg oranları düşük tercih edilir vg artar. Amaç bol buhar ve aromadır.
-Aroma gayet tatminkardır ve boğaz vurumu neredeyse yoktur.
-Coil ohm değerleri düşük kullanılır 0.15-0.4 arası.
Dtl.
-Hemen hemen ikisinin arasında kalır.
-Coil değerleri yaklaşık olarak 0.4 ile 0.8 arasındadır.
Size önerdiğim cihazlar DL-dtl arası cihazlar. Bu fiyat aralığında hepsi böyle.
DL kullanımda tavsiye edeceğim likit VG/PG oranları;
%70/%30 veya %80/%20
Ayrıca esfvape forumuna da üye olmanızda fayda var. Oranın içerisinde de forum kurucuları tarafından onaylı satıcılar bulunmakta. Üstelik fiyatlar da daha makul olabiliyor.
Dediğim gibi bu işlerin içinde olan çoğu kişi o forumda. Gayet sıkı kurallı bir forum. O yüzden alımlar da biraz yavaş ve kademeli olarak gerçekleşiyor. Ama aklınızda olan her soruyu cevaplayacak şekilde bilgi var içeride. Ayrıca ne olduğu bilinmez sitelerden de alışveriş yapmanızı önermem çünkü öyle çok alışveriş yapıp da dolandırılınca foruma gelen arkadaşlar var bayağı.Bana önerilen sitelerde modellerin seçeneklerine baktım. DL versiyona denk gelmedim sadece mtl ve dlt olanları gördüm. Dediğiniz foruma kayıt olacağım. Geçenlerde olmaya çalıştım ne alakaysa e mail girince böyle yazıyordu bende hiç denemediğim halde. Hala hotmail.com kullanıyorum ondan olabilir belki. Belirttiğiniz mail adresi yönetici tarafından yasaklanmıştır. Tarzı. Baktığım siteler buharkeyf podmodtürkey başka sitelere bakmadım. Çoğu ürünler stokda yok zaten.
Dediğim gibi bu işlerin içinde olan çoğu kişi o forumda. Gayet sıkı kurallı bir forum. O yüzden alımlar da biraz yavaş ve kademeli olarak gerçekleşiyor. Ama aklınızda olan her soruyu cevaplayacak şekilde bilgi var içeride. Ayrıca ne olduğu bilinmez sitelerden de alışveriş yapmanızı önermem çünkü öyle çok alışveriş yapıp da dolandırılınca foruma gelen arkadaşlar var bayağı.