xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 2 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında?
Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Ekim 2020 #2 xCheesy99 dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında? Genişletmek için tıkla... Bisiklet alabilirsiniz. 3000TL'nin hepsini bisiklet için harcamayın tabii
xCheesy99 dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında? Genişletmek için tıkla... Bisiklet alabilirsiniz. 3000TL'nin hepsini bisiklet için harcamayın tabii
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Ekim 2020 #3 Hayır hasenat yaparsın. Ehliyet alırsın.
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 2 Ekim 2020 #4 Daha fazla biriktirin bence belki ilerde ihtiyacınız olur.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #5 Kitap okumayı seviyorsanız, bir sürü kitap alabilirsiniz. Kutu oyunları alabilirsiniz.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Ekim 2020 #6 Eğer mantıklı bir şeyse istediğin düşüneyim.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.619 Makaleler 5 Çözümler 37 2 Ekim 2020 #7 xCheesy99 dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında? Genişletmek için tıkla... Bütün parayı Knight Online'a yatırıp hayatının pışmanlığını yaşayabilirsin. Ya da mantıklı olarak düşünürsek o paraya evde eksik birşeyler varsa tamamlayabilirsin. Koltuk, Tosk Makinesi falan. Ve ya yatırım yapabilirsin sana kalmış.
xCheesy99 dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 3 bin TL bütçem var bu zamanda teknoloji alınmaz hatta artık hiç alınmaz. Ne yapabilirim teknoloji dışında? Genişletmek için tıkla... Bütün parayı Knight Online'a yatırıp hayatının pışmanlığını yaşayabilirsin. Ya da mantıklı olarak düşünürsek o paraya evde eksik birşeyler varsa tamamlayabilirsin. Koltuk, Tosk Makinesi falan. Ve ya yatırım yapabilirsin sana kalmış.
Dark Rebirth Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 194 Yer Minecraft Köyümüz 2 Ekim 2020 #8 Megaton dedi: Gümüş de çok kazandırıyordu. Genişletmek için tıkla... Ailecek biz ikisine de yatırım yapıyoruz. Ekonomi bakanımız sağolsun baya kazandık .
Megaton dedi: Gümüş de çok kazandırıyordu. Genişletmek için tıkla... Ailecek biz ikisine de yatırım yapıyoruz. Ekonomi bakanımız sağolsun baya kazandık .
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Ekim 2020 #9 Ayrıca borsa da var yalnız kimisi dinen uygun değil falan dedi araştır sadece söyleyeyim dedim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 2 Ekim 2020 #10 Borsa'ya yatırım yapılabilir. Ancak tecrübe yoksa bilen birilerine sorulmalı.