3.000 TL işlemci önerisi

Bütçe
3000

willtreaty7

Decapat
Daha fazla  
3000 TL'ye işlemci arıyorum. Oyun oynamak için kullanacağım.

Şu an şehir dışındayım anakartı hatırlamıyorum. 1 hafta sonra döneceğim şimdi öneri alıyorum. Bu işlemcinin birkaç yerde önerilmediğini duymuştum. Sizce eksileri neler?

Şu an şehir dışındayım anakartı hatırlamıyorum. 1 hafta sonra döneceğim şimdi öneri alıyorum. Bu işlemcinin birkaç yerde önerilmediğini duymuştum. Sizce eksileri neler?
Bu fiyat bandında AMD işlemcinin karşısında Intel i5-11400F var sadece; ikisi arasında da AMD açık ara önde, pek seçenek yok yani.

Tek eksiği PCI-e 4.0 olmaması. Nasıl bir sistem toplamayı düşündüğünüze de bağlı biraz.

Bu fiyat bandında AMD işlemcinin karşısında Intel i5-11400F var sadece; ikisi arasında da AMD açık ara önde, pek seçenek yok yani.

Anladım teşekkürler.

Tek eksiği PCI-e 4.0 olmaması. Nasıl bir sistem toplamayı düşündüğünüze de bağlı biraz.

Çok da iyi bir sistem toplamayacağım. Genelde FPS oyunları oynuyorum o yüzden yeterli olur bence bu işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…