roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.499 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #11 airenxa dedi: Aigo klavye ve Vxe r1. Genişletmek için tıkla... Hocam siz konuyu okumadan mı mesaj atıyorsunuz acaba düşünüyorum.
airenxa dedi: Aigo klavye ve Vxe r1. Genişletmek için tıkla... Hocam siz konuyu okumadan mı mesaj atıyorsunuz acaba düşünüyorum.
Göktuğ Özdemirr Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #12 airenxa dedi: Aigo klavye ve VXE r1. Genişletmek için tıkla... Numpad istemiş arkadaş yyani %100 bir klavye istiyor.
airenxa dedi: Aigo klavye ve VXE r1. Genişletmek için tıkla... Numpad istemiş arkadaş yyani %100 bir klavye istiyor.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.828 Çözümler 1 9 Mayıs 2025 #13 roxy1881 dedi: Hocam siz konuyu okumadan mı mesaj atıyorsunuz acaba düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Niye hocam? Göktuğ Özdemirr dedi: Numpad istemiş arkadaş yyani %100 bir klavye istiyor. Genişletmek için tıkla... AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Blue Switch (İngilizce) - Game Garaj ??
roxy1881 dedi: Hocam siz konuyu okumadan mı mesaj atıyorsunuz acaba düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Niye hocam? Göktuğ Özdemirr dedi: Numpad istemiş arkadaş yyani %100 bir klavye istiyor. Genişletmek için tıkla... AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Blue Switch (İngilizce) - Game Garaj ??
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.499 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #14 airenxa dedi: Niye hocam? AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Blue Switch (İngilizce) - Game Garaj ?? Genişletmek için tıkla... RGB yok numpad var bilek desteği yok, beyaz istemiyor siyah istiyor anladığım kadarıyla.
airenxa dedi: Niye hocam? AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Blue Switch (İngilizce) - Game Garaj ?? Genişletmek için tıkla... RGB yok numpad var bilek desteği yok, beyaz istemiyor siyah istiyor anladığım kadarıyla.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.828 Çözümler 1 9 Mayıs 2025 #15 roxy1881 dedi: RGB yok numpad var bilek desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bilek desteği illa olsun dememiş rgb işine karışmıyorum kablosuz istiyosa bu.
roxy1881 dedi: RGB yok numpad var bilek desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bilek desteği illa olsun dememiş rgb işine karışmıyorum kablosuz istiyosa bu.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.499 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #16 airenxa dedi: Bilek desteği illa olsun dememiş rgb işine karışmıyorum kablosuz istiyosa bu. Genişletmek için tıkla... RGB işine sen karışmıyorsun fakat konu açan arkadaş RGB istiyor ve bilek desteği. Bunlara uyarak mesaj atmak daha mantıklı.
airenxa dedi: Bilek desteği illa olsun dememiş rgb işine karışmıyorum kablosuz istiyosa bu. Genişletmek için tıkla... RGB işine sen karışmıyorsun fakat konu açan arkadaş RGB istiyor ve bilek desteği. Bunlara uyarak mesaj atmak daha mantıklı.