3.000 TL klavye ve mouse önerisi

Kocbass

Hectopat
Toplam 3000TL olacak şekilde 100-200TL gibi aşma yapabilirim. Klavye %60 istiyorum Wireless fantezim yok 2 ürün içinde önerilerinizi bekliyoruç.

Mouse tutuşum palm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Klavyede rapid trigger özelliği bulunuyor.

Wireless.

Toplam 3000TL olacak şekilde 100-200TL gibi aşma yapabilirim. Klavye %60 istiyorum Wireless fantezim yok 2 ürün içinde önerilerinizi bekliyoruç.

Mouse tutuşum palm.

Bütçen yükselir ise daha iyi şeyler onerebilirim.

Bütçen yükselir ise daha iyi şeyler onerebilirim.

Kanka klavyeyi çözdüm Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.

Klavyede rapid trigger özelliği bulunuyor.

Wireless.
Kanka klavyeyi çözdü Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.

Kanka klavyeyi çözdüm Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.

Kanka klavyeyi çözdü Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.

Bütçe 3kya kadar çıkar mı?

3K ya kadar çıkar ama 2K vermek daha optimal olur kankam çok abart miyim?

Hocam 3kya çıkarsanız şu anda en güncel donanımlara sahip mouse var tüm tierlerde en üstte.

V6 ile V8 aynı zaten. Sadece ağırlıkları ve shapeleri farklı.

Hocam 3kya çıkarsanız şu anda en güncel donanımlara sahip mouse var tüm tierlerde en üstte.

V6 ile V8 aynı zaten. Sadece ağırlıkları ve shapeleri farklı.

Kanka çok bilmediğim için soruyorum bu Hz muhabbetleri işlemciyi çok yorar mı Ryzen 5 5600X var bende.

Kanka çok bilmediğim için soruyorum bu Hz muhabbetleri işlemciyi çok yorar mı Ryzen 5 5600X var bende.

2K Hz yeterlidir zaten diğerleri boşa batarya tüketimi ve işlemci kullanımı falandır. Ancak palm ise biraz sıkıntı çıkartabilir istersen daha büyük modellere bakayım. Ancak V6 daha çok uygun v8'e göre shapesi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı