ulugames.com.tr
Toplam 3000TL olacak şekilde 100-200TL gibi aşma yapabilirim. Klavye %60 istiyorum Wireless fantezim yok 2 ürün içinde önerilerinizi bekliyoruç.
Mouse tutuşum palm.
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütçen yükselir ise daha iyi şeyler onerebilirim.
Kanka klavyeyi çözdü Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.![]()
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
Klavyede rapid trigger özelliği bulunuyor.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Wireless.
Kanka klavyeyi çözdüm Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.
Kanka klavyeyi çözdü Logitech klavye vardı bozuktu evde tamir ettim onu kullanıyorum farede bütçeyi biraz artırabilirim MX518 legendary var bende bundan daha iyi olsun yeterli bana.
Bütçe 3kya kadar çıkar mı?
3K ya kadar çıkar ama 2K vermek daha optimal olur kankam çok abart miyim?
Hocam 3kya çıkarsanız şu anda en güncel donanımlara sahip mouse var tüm tierlerde en üstte.
![]()
Scyrox Markalı Ürünler
Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır.www.gaming.gen.tr
V6 ile V8 aynı zaten. Sadece ağırlıkları ve shapeleri farklı.
Kanka çok bilmediğim için soruyorum bu Hz muhabbetleri işlemciyi çok yorar mı Ryzen 5 5600X var bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.