K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 1 Mart 2025 #11 egemebb dedi: 2K Hz yeterlidir zaten diğerleri boşa batarya tüketimi ve işlemci kullanımı falandır. Ancak palm ise biraz sıkıntı çıkartabilir istersen daha büyük modellere bakayım. Ancak V6 daha çok uygun v8'e göre shapesi. Genişletmek için tıkla... Kanka güncel olarak MX518 legendary kullanıyorum palmdan çok aslında fingertip grip gibi.
egemebb dedi: 2K Hz yeterlidir zaten diğerleri boşa batarya tüketimi ve işlemci kullanımı falandır. Ancak palm ise biraz sıkıntı çıkartabilir istersen daha büyük modellere bakayım. Ancak V6 daha çok uygun v8'e göre shapesi. Genişletmek için tıkla... Kanka güncel olarak MX518 legendary kullanıyorum palmdan çok aslında fingertip grip gibi.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.297 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #12 Kocbass dedi: Kanka güncel olarak MX518 legendary kullanıyorum palmdan çok aslında fingertip grip gibi. Genişletmek için tıkla... fingertip ise olur v8.
Kocbass dedi: Kanka güncel olarak MX518 legendary kullanıyorum palmdan çok aslında fingertip grip gibi. Genişletmek için tıkla... fingertip ise olur v8.
K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 1 Mart 2025 #13 egemebb dedi: Fingertip ise olur v8. Genişletmek için tıkla... MX518 legendary ile aralarında çok fark olur mu öyle çok aşırı fark hissetmiyiceksem almam mantıklı olmaz gibi geliyor çünkü.
egemebb dedi: Fingertip ise olur v8. Genişletmek için tıkla... MX518 legendary ile aralarında çok fark olur mu öyle çok aşırı fark hissetmiyiceksem almam mantıklı olmaz gibi geliyor çünkü.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.297 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #14 Kocbass dedi: MX518 legendary ile aralarında çok fark olur mu öyle çok aşırı fark hissetmiyiceksem almam mantıklı olmaz gibi geliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Fark olur tabii. Gecikme farkı malzeme kalitesi daha iyi hissettirir zaten. Bir de daha uzun ömürlüdür. Ayrıca kablosuz bunların hepsi.
Kocbass dedi: MX518 legendary ile aralarında çok fark olur mu öyle çok aşırı fark hissetmiyiceksem almam mantıklı olmaz gibi geliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Fark olur tabii. Gecikme farkı malzeme kalitesi daha iyi hissettirir zaten. Bir de daha uzun ömürlüdür. Ayrıca kablosuz bunların hepsi.
K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 1 Mart 2025 #15 egemebb dedi: Fark olur tabii. Gecikme farkı malzeme kalitesi daha iyi hissettirir zaten. Bir de daha uzun ömürlüdür. Ayrıca kablosuz bunların hepsi. Genişletmek için tıkla... Bir düşünüp yarın sipariş veriyorum kankam bunun yanına güzel bir mouse pad önerebilir misin peki çok uçuk fiyat olmasın.
egemebb dedi: Fark olur tabii. Gecikme farkı malzeme kalitesi daha iyi hissettirir zaten. Bir de daha uzun ömürlüdür. Ayrıca kablosuz bunların hepsi. Genişletmek için tıkla... Bir düşünüp yarın sipariş veriyorum kankam bunun yanına güzel bir mouse pad önerebilir misin peki çok uçuk fiyat olmasın.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 678 Çözümler 2 1 Mart 2025 #16 Kocbass dedi: Kanka çok bilmediğim için soruyorum bu Hz muhabbetleri işlemciyi çok yorar mı Ryzen 5 5600X var bende. Genişletmek için tıkla... Yormaz
Kocbass dedi: Kanka çok bilmediğim için soruyorum bu Hz muhabbetleri işlemciyi çok yorar mı Ryzen 5 5600X var bende. Genişletmek için tıkla... Yormaz