N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:32 #1 Herkese merhaba, 3K'ya kadar manyetik klavye arıyorum. Aklımda Beast R75 he Pro 8K Hz var. Buna benzer önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Herkese merhaba, 3K'ya kadar manyetik klavye arıyorum. Aklımda Beast R75 he Pro 8K Hz var. Buna benzer önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.388 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 17:50 #2 EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:57 #3 Ali Of Rivia dedi: EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Manyetik switch önerisi demiştim ama.
Ali Of Rivia dedi: EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Manyetik switch önerisi demiştim ama.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.647 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Salı 17:59 #4 nebiozgen dedi: Manyetik switch önerisi demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Manyetiklerin mekaniklerden farkı yok ama sen bilirsin. MCHOSE Ace 68 bakabilirsiniz.
nebiozgen dedi: Manyetik switch önerisi demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Manyetiklerin mekaniklerden farkı yok ama sen bilirsin. MCHOSE Ace 68 bakabilirsiniz.
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.388 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 18:02 #5 nebiozgen dedi: Manyetik switch önerisi demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor.
nebiozgen dedi: Manyetik switch önerisi demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor.
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:12 #6 Ali Of Rivia dedi: Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Neden anlamadım.
Ali Of Rivia dedi: Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Neden anlamadım.
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.388 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 18:13 #7 nebiozgen dedi: Neden anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok.
nebiozgen dedi: Neden anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok.
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:49 #8 Ali Of Rivia dedi: Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum merak ediyorum snaptap i veya 8K Hz gerçekten değişiklik sağlıyor mu rappid triggeri falan merak ettiğim için almak istiyorum.
Ali Of Rivia dedi: Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum merak ediyorum snaptap i veya 8K Hz gerçekten değişiklik sağlıyor mu rappid triggeri falan merak ettiğim için almak istiyorum.
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.388 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 19:27 #9 nebiozgen dedi: Bilmiyorum merak ediyorum snaptap i veya 8K Hz gerçekten değişiklik sağlıyor mu rappid triggeri falan merak ettiğim için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla.
nebiozgen dedi: Bilmiyorum merak ediyorum snaptap i veya 8K Hz gerçekten değişiklik sağlıyor mu rappid triggeri falan merak ettiğim için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla.
N nebiozgen Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:00 #10 Ali Of Rivia dedi: İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla. Genişletmek için tıkla... Redragon K530Pro'dan geçebileceğim değecek bir klavye önerebilir misiniz?
Ali Of Rivia dedi: İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla. Genişletmek için tıkla... Redragon K530Pro'dan geçebileceğim değecek bir klavye önerebilir misiniz?