Arkadaşlar 3000 TL'ye kadar (2600 TL'yi geçmese iyi olur) 2K, 144Hz, VA ya da IPS panel ve 27 inç üstü bir monitör arıyorum. Benim bulabildiğim en mantıklı seçenek bu arkadaş.
Arkadaşlar 3000 TL'ye kadar (2600 TL'yi geçmese iyi olur) 2K, 144Hz, VA ya da IPS panel ve 27 inç üstü bir monitör arıyorum. Benim bulabildiğim en mantıklı seçenek bu arkadaş.
Cs ve Valorant için çevremdekiler kavisli önermiyor? Benimde çok bir bilgim yok,bana Cs ve Valorant oyunları için Benq Zowie al demişlerdi,bir bakının isterseniz.
CS ve Valorant için çevremdekiler kavisli önermiyor? Benim de çok bir bilgim yok, bana CS ve Valorant oyunları için BenQ Zowie al demişlerdi, bir bakının isterseniz.
En ucuz LG Ultragear 32GN600 32" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 32GN600 32" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.571,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!