Arkadaşlar ben 3000 TL'ye PC toplayacağım. Hiç gelip buraya 3000 TL PC'de oyun oynanmaz yazmayın ben yüksek grafikte oynamayı düşünmüyorum benim amacım her oyunu düşük grafikte ya da orta grafikte açan bir sistem toplamak. Marka pc olarak bunu buldum DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bundan daha iyisini toplayabilecek arkadaş varsa yazsın yoksa da belirtsin şimdiden teşekkürler (bütçeyi en fazla 100 tl arttırabilirim).
Ne oynayacağınıza bağlı ama oynanır. Ryzen APU'lardan alacaksanız 8x2 16 GB RAM daha mantıklı 8 yaparsanız da 4x2 8 yapmak büyük bir performans artışı sağlar.
Arkadaşlar ben 3000 TL'ye PC toplayacağım. Hiç gelip buraya 3000 TL PC'de oyun oynanmaz yazmayın ben yüksek grafikte oynamayı düşünmüyorum benim amacım her oyunu düşük grafikte ya da orta grafikte açan bir sistem toplamak. Marka PC olarak bunu buldum DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bundan daha iyisini toplayabilecek arkadaş varsa yazsın yoksa da belirtsin şimdiden teşekkürler (bütçeyi en fazla 100 TL arttırabilirim).
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kioxia Exceria LTC10Z240GG8 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kioxia Exceria LTC10Z240GG8 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.