3.000 TL Oyun sistemi toplama

Nasıl? Hem İ5 hem RX 480 ve SSD hariç hiçbir eksiği yok. Ekran kartı indirim de olmasaydı biraz zordu RX 480 indirim bitmeden acele edin bence.
Gayet güzel bir sistem olmuş. Benim biraz acelem vardı ondan pek giremedim bu fiyat işlerine. Böyle bir sisteme Hard Disk'mi takacaksınız ? Bence Windows için 120GB bir SSD güzel olurdu. Ben öyle kullanıyorum. 120GB SSD+2TB HDD şeklinde.

Son derece saçma bir sistem olmuş. İşlemci k ibareli olmasına rağmen anakart h270 yani oc desteklemiyor. Oc yapılmadığı sürece 800 tl ye i3 almanın mantığı yok. Ayrıca bu zamanda fx serisi işlemci almanın mantığı yok. Nvidia vs Amd kapışmaları zaten tarihe karıştı. Biraz daha mantıklı sistem önerin artık.

Overclock nasıl desteklemiyor ? 98 model bilgisayara bile O.C yapılırken 2016-2017 model anakarta O.C olmuyor mu ?

Ben daha önce hiç H270 kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Ama eminim manuel olarak OC yapılabilir.

O işlemciyi almayın diye bas bas bağırıyorlar son derece saçma ve gereksiz bir sistem olmuş.

Öncelikle hepinize merhaba, benim 3000 TLlik bir bütçem var, taş çatlasa 3200TL'ye bir oyun bilgisayarı toplama önerisinde bulunur musunuz? Cevaplar için teşekkürler, iyi günler.

Sizin yerinizde olsam Ryzen 5 serisini beklerdim.

O işlemciyi almayın diye bas bas bağırıyorlar son derece saçma ve gereksiz bir sistem olmuş.

Sizin yerinizde olsam Ryzen 5 serisini beklerdim.
Neden aynı kelimeyi evirip çevirip tekrar söylüyorsunuz ? Tamam saçma bir sistem olmuş anladım. Anlama bilincim arızalı değil merak etmeyin. Ryzen 5 serisi işlemciler güzel olacak gibi f/p yönünden. Aslında Asus PRIME B350-Plus anakart hem tasarım , hem özelllik , hemde kalite açısından en iyisi gibi gözüküyor. Fiyatı da gayet uygun. Hepsiburada.com'da 440.28TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…