C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Kasım 2023 #11 Taric bin Zilean dedi: Hocam bu masada mesela kasa sağda duruyor ya iki tane alıp birinin kasayı sola öbürünün sağa monteleyebiliyor muyuz? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam maalesef.
Taric bin Zilean dedi: Hocam bu masada mesela kasa sağda duruyor ya iki tane alıp birinin kasayı sola öbürünün sağa monteleyebiliyor muyuz? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam maalesef.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.094 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #12 Taric bin Zilean dedi: Hocam bu masada mesela kasa sağda duruyor ya iki tane alıp birinin kasayı sola öbürünün sağa monteleyebiliyor muyuz? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Genelde bu üretimler opsiyonlu olmuyor. Ama biraz moteleme ekipmanlarıyla ilginiz varsa sola da konumlama şansınız olabilir. Satıcıya almadan önce sorun bence. Üst sehpa gibi olan kısmı dailerseniz montelemeyebiliyorsunuz sanırım.
Taric bin Zilean dedi: Hocam bu masada mesela kasa sağda duruyor ya iki tane alıp birinin kasayı sola öbürünün sağa monteleyebiliyor muyuz? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Genelde bu üretimler opsiyonlu olmuyor. Ama biraz moteleme ekipmanlarıyla ilginiz varsa sola da konumlama şansınız olabilir. Satıcıya almadan önce sorun bence. Üst sehpa gibi olan kısmı dailerseniz montelemeyebiliyorsunuz sanırım.
K keyboardman Picopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 itsmeares dedi: Hocam bu masadaki o yükseklik çok kötü geliyor bana bu o olmasa aslında güzel olurdu da işte o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Belirtilen yüksekliğe monitor koyma yeri de dahil galba.
itsmeares dedi: Hocam bu masadaki o yükseklik çok kötü geliyor bana bu o olmasa aslında güzel olurdu da işte o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Belirtilen yüksekliğe monitor koyma yeri de dahil galba.
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #14 keyboardman dedi: Belirtilen yüksekliğe monitor koyma yeri de dahil galba. Genişletmek için tıkla... Aynen, orası yüzünden pek iyi değil zaten. Ben öyle düşünüyorum yani.
keyboardman dedi: Belirtilen yüksekliğe monitor koyma yeri de dahil galba. Genişletmek için tıkla... Aynen, orası yüzünden pek iyi değil zaten. Ben öyle düşünüyorum yani.