3.000 TL PC toplama

Merhaba arkadaşlar. Bütçem en fazla 3.000 TL, hazır sistem toplamak istiyorum; İncehesap, İtopya, Sinerji, Teknobiyotik gibi. 3.000 TL'ye buralardan en iyi hangi sistem alınır?

nelerin dahil olup olmayacağını da yaz, monitor klayve mouse vs var mı bunlar önemli.

Eğer istersen özelden her türlü yardımcı olabilirim. Şu ande ortalama 3000TL bandına Teknobiyotik E2 var yanlış hatırlamıyorsam. Ama eğer parça parça alırsan eğer bir tek ekran kartını 2. El almak şartıyla daha iyi parçalarla 2800-3000tl bandına sıfır bilgisayar toplayabilirsin. orhangulasti@yahoo.com üzerinden benimle iletişime geçebilirsin.

Donanım arşivi MD1 diyecektim ama stoklarda yok. gelirse ve fiyatı 2999-3199TL arasında olursa sakın kaçırma!

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir tabi fakat a320m anakart olduğu içeriye dönük olmaz.
Size tavsiyem parça parça toplayın. Ben bu işin içerisindeyim parça parça daha kaliteli bir sistem dizersiniz emin olun.

Hocam dizinde ozaman burdan görelim ?

Bu iki sistem var sanırım bu bütçeye en uygun bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Tars olan sistemde güzel. İkiside ideal üründür. Yalnız Tars modelinin kasası kalitesiz. Yerin 240tl farkla Cooler Master MB511 seçilebilir.

Son düzenleme:
Zaten sanırım bu bütçeye alınacak sistemler belli kimsede yazmıyor alcam artık birisini pek bi faydası olmadı buranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…