3.000 TL PSU tavsiyesi

Efe KIPKINER

Decapat
Şu an kullandığım PSU bu, binada elektrik problemi olduğu için kendisi çalışır durumda değil artık, bu kalite de veya bunun üstü bir PSU önerir misiniz? Bütçem 3000TL.

Dosya Ekleri

• 2A6B37D1-FE27-4525-8C94-E5544EC45924.jpeg
    2A6B37D1-FE27-4525-8C94-E5544EC45924.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
750W 80+ Gold ATX güç kaynağı önerebilirim. Ben de kullandım oldukça sağlam ve pişman olmazsınız.

Sistem nedir?

Bu model iyi. Benim attığım model fark olarak modüler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin ne ona göre kaç watt bakalım.

Sistem nedir?

Ryzen 5 3600.
AMD Radeon RX 5700.
16 GB RAM.

Bunu alayım o zaman ben.
Sistem nedir?
Amazon'da aynısı mevcutmuş, sipariş ettim. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Al bunu geç o sisteme 3K PSU verme bu gayet yeterli FSP de iyi markadır 2 senedir bir şey olmadı.
İyisinden olsun sıktın yok, yakın zamanda sağlam bir değişiklik yapacağım, bununla başlamış olduk.

Bunu alayım o zaman ben.

Amazon'da aynısı mevcutmuş, sipariş ettim. Teşekkür ederim tavsiyen için.

İyisinden olsun sıktın yok, yakın zamanda sağlam bir değişiklik yapacağım, bununla başlamış olduk.

O zaman o sipariş ettiğiniz şey iyi ve aceleniz varsa Amazon'dan almasaydınız keşke çok uzun sürüyor ben ayın 16 sondan beri klavye bekliyorum 9 Ağustos'ta gelecek diyor.

O zaman o sipariş ettiğiniz şey iyi ve aceleniz varsa Amazon'dan almasaydınız keşke çok uzun sürüyor ben ayın 16 sondan beri klavye bekliyorum 9 Ağustos'ta gelecek diyor.
Yurt dışı siparişi olabilir mi? Benim Amazon siparişlerimin elime ulaşması 3 günü geçmiyor, ayrıca Amazon mükemmel bir firma, hiç bir şekilde sıkıntı yaşatmıyorlar, ürünü almadan para iadesi yaptıkları oldu, eğer yurt dışı ürünüyse elinize ulaşması normal olarak 2 haftayı buluyor, eğer yurt içi ise müşteri hizmetleri ile görüşebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı