elitcollector
Femtopat
- Katılım
- 4 Mayıs 2025
- Mesajlar
- 17
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Evet 360mm. Ve fark olur aralarında. Mümkünse onu almanızı öneririm.
Yok hocam ondan değil kalınlık falan ikisi arasında uyum farkı var mıdır diye yoksa o kadar bürtcem yom maalesef.
Bütçe yetiyorsa net 360 alın. Kalınlık farkı yok ikisi de 38mm radyatör kalınlığında.Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30 DDR5 RAM (pVV516G60C30x2) RAM'lar bunlar hocam.
Olur hocam sorarım olmadı.
ASUS Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 soket AM5 mATX anakart.
Anakartmi da bu ayrıca.
Bu 360 mm halı hocam 240 mm arasında fark var mıdır ki RAM'ları yukarıya yazdım ayrıca.
Evet 360mm. Ve fark olur aralarında. Mümkünse onu almanızı öneririm.
Bütçe yetiyorsa net 360 alın. Kalınlık farkı yok ikisi de 38mm radyatör kalınlığında.
Attığım fotoğraftaki adamın RAM'leri 45mm kalınlığında sizdekj 43mm. Sığacını düşünüyorum fakat biraz ince işçilik ister haberiniz olsun. Normal sıvı soğutucular kadar kolay değil montajı. Sonrasında daha çok performans olarak dönecek ama.
Olur merak etmeyin. Olmazsa o zaman öneri yaparız güncel koşullarda.Ben montajlamıyacağım tanıdık yapacak umarım bir şey olmaz gerekirse MSI desteğe de yazarım hallederiz bir şekilde eğer olmazsa başka bir öneriniz var mı sıvı soğutmada?
Ben montajlamıyacağım tanıdık yapacak umarım bir şey olmaz gerekirse MSI desteğe de yazarım hallederiz bir şekilde eğer olmazsa başka bir öneriniz var mı sıvı soğutmada?
Bende o görseli forumdan almıştım. Tam emin olmak için desteğe sorulabilir tabii.Tam emin olmak için MSI desteğe yazabilirsiniz. Böylece içinizde şüphe kalmaz.
Hatta MSI'ın kendi forumunada sorabilirsiniz. Global olduğu için illaki bu parçaları kullananlar çıkacaktır.
Bende o görseli forumdan almıştım. Tam emin olmak için desteğe sorulabilir tabii.
Buraya ne yazılmalı hocam?Eki Görüntüle 2513435