Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Sıvı soğutucunun modelini ve kendi kasa modelinizi belirterek uyup uymayacağını sorun. Ekstra olarak Arctic'in fanlarla birlikte toplam kalınlığı 63mm olduğunu da ekleyin yazınıza gönderin.Buraya ne yazılmalı hocam?Eki Görüntüle 2513435
Sıvı soğutucunun modelini ve kendi kasa modelinizi belirterek uyup uymayacağını sorun. Ekstra olarak Arctic'in fanlarla birlikte toplam kalınlığı 63mm olduğunu da ekleyin yazınıza gönderin.
Eğer kasana olursa Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili şu müthiş bir şey 7800x3D için kullanıyorum.
Alınmaz diye bişey yok tercih meselesi.Frost commander alınmaz. Phantom spiritten 1-2 derece daha iyi fakat daha sesli çalışıyor.
Doğru dediniz mesajı düzenledim.Alınmaz diye bişey yok tercih meselesi.
Hocam MSI desteğe yazarken seri numarası istedi fakat kasa salı günü gelcek galiba seri numarasını istiyorlar .Doğru dediniz mesajı düzenledim
Hocam MSI desteğe yazarken seri numarası istedi fakat kasa salı günü gelecek galiba seri numarasını istiyorlar.
Hocam o hiç aklıma gelmemişti. MSI forumuna sorun olmadı.
Neyse artık salı günü yazarım desteğe ya da farklı öneriniz var mı soğutmada.