Akakçe göstermiyor ama itopyada aynı işlemci daha ucuzPollux APU PRO | Game Garaj
RAM'i 2*8 yaparak alabilirsiniz. Eğer biraz daha aşabilirseniz:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
3650TL.
İtopya'da sorun yaşayan çokça insan var. Ben pek önermiyorum. Ama evet, yine de 7TL daha ucuz.Akakçe göstermiyor ama itopyada aynı işlemci daha ucuz
An itibarıyla hepsiburada da 700 lira olmuşİtopya'da sorun yaşayan çokça insan var. Ben pek önermiyorum. Ama evet, yine de 7TL daha ucuz.
Eki Görüntüle 819868
Evet, akakçede gösteriyor zaten.An itibarıyla hepsiburada da 700 lira olmuş
An itibarıyla hepsiburada da 700 lira olmuş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.