BayCrowley Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 3000 liraya kadar %75 ya da TKL mekanik klavye önerir misiniz? Hem oyun hem de kod yazmak için.
36Güney36 Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer istanbul/ümraniye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Loq 15aph8 RTX4060 Amd Ryzen 7 7840HS Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #2 BayCrowley dedi: 3000 liraya kadar %75 ya da TKL mekanik klavye önerir misiniz? Hem oyun hem de kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye
BayCrowley dedi: 3000 liraya kadar %75 ya da TKL mekanik klavye önerir misiniz? Hem oyun hem de kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 12 Temmuz 2025 #3 36Güney36 dedi: RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... Bu sorunlu çıkabiliyor. Bizzat kullanmadım ama çok şikayet duydum. VGN V87 bakabilirsiniz TKL
36Güney36 dedi: RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... Bu sorunlu çıkabiliyor. Bizzat kullanmadım ama çok şikayet duydum. VGN V87 bakabilirsiniz TKL
BayCrowley Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 36Güney36 dedi: RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... Hocam green switchler bana göre çok sesli ve tuşlarının kolay bozulabildiğini duymuştum Playboi dedi: Bu sorunlu çıkabiliyor. Bizzat kullanmadım ama çok şikayet duydum. VGN V87 bakabilirsiniz TKL Genişletmek için tıkla... VGN V87 de silver switch olduğu için hassasiyeti çok yüksek ondan dolayı yazarken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
36Güney36 dedi: RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye Fiyat & Özellik | MediaMarkt hocam 75 değil ama kendim denedim çok güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... Hocam green switchler bana göre çok sesli ve tuşlarının kolay bozulabildiğini duymuştum Playboi dedi: Bu sorunlu çıkabiliyor. Bizzat kullanmadım ama çok şikayet duydum. VGN V87 bakabilirsiniz TKL Genişletmek için tıkla... VGN V87 de silver switch olduğu için hassasiyeti çok yüksek ondan dolayı yazarken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 12 Temmuz 2025 #5 BayCrowley dedi: Hocam green switchler bana göre çok sesli ve tuşlarının kolay bozulabildiğini duymuştum VGN V87 de silver switch olduğu için hassasiyeti çok yüksek ondan dolayı yazarken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeden şikayetçi olan 1 kişiyi bile görmedim. Bizzat yakın çevremden 2 kişi kullanıyor. Ben de alacağım üzmez diye düşünüyorum.
BayCrowley dedi: Hocam green switchler bana göre çok sesli ve tuşlarının kolay bozulabildiğini duymuştum VGN V87 de silver switch olduğu için hassasiyeti çok yüksek ondan dolayı yazarken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeden şikayetçi olan 1 kişiyi bile görmedim. Bizzat yakın çevremden 2 kişi kullanıyor. Ben de alacağım üzmez diye düşünüyorum.