3.000 TL'ye Creative pebble Plus 2.1 alınır mı?

Önerecek ürün bulamadığım için önermedim doğal olarak.
Ayıp olduysa da kusura bakmasın konu sahibi.
Neden alınmaz yazdınız almayı düşünüyorum. Evimde ki Soundcore 2 hoparlörü bile Cloud 2'den çok tatmin etti. Ses yüksekliği önemli değil bilgisayara bakarken sesin odamdan dışarı çıkmasını istemiyorum😁.

Neden alınmaz yazdınız almayı düşünüyorum. Evimde ki Soundcore 2 hoparlörü bile Cloud 2'den çok tatmin etti. Ses yüksekliği önemli değil bilgisayara bakarken sesin odamdan dışarı çıkmasını istemiyorum😁.

Hocam Samsung C400 tarzı hoparlörler çok çok daha iyi ancak girişleri biraz yetersiz.
Pebble Plus iyi ses versede C400 ile karşılaştırılımaz.

Hocam Samsung C400 tarzı hoparlörler çok çok daha iyi ancak girişleri biraz yetersiz.
Pebble Plus iyi ses versede C400 ile karşılaştırılımaz.
2+1 hoparlörler ses kalitesi olarak daha iyi diyorlar, bir video'da izlemiştim Sondbarın gereksiz olduğu, ve 2+1 hoparlörlerin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yorumlarınıza baktığımda çok bilgi dolu yorumlarınız var, aceba bilmediğim veya genel olarak yanlış bilinen bir şey mi var😁.

Son düzenleme:
2+1 hoparlörler ses kalitesi olarak daha iyi diyorlar, bir Video'da izlemiştim sondbarın gereksiz olduğu, ve 2+1 hoparlörlerin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yorumlarınıza baktığımda çok bilgi dolu yorumlarınız var, acaba bilmediğim veya genel olarak yanlış bilinen bir şey mi var😁.

Bu hoparlörden hoparlöre göre değişir.
Her 2.1 hopalör aynı değil.
İzlediğiniz videoda dendiği gibi olsaydı stüdyo tipi Hi-Fi hoparlörlerin neredeyse hepsi 2.0 yerine 2.1 olurdu zaten.
Pebble Plus 2.1'ri kullandım hala duruyor elimde bas ayarı yok cihazda, sesi ne kadar açarsanız o kadar sesi çıkıyor subeooferın oda güçlü değil zaten.
C400'de harici subwoofer olmasa da dahili bas hoparlörü var oda yeterli diyebilirim.
Mümkünse C450 veya B650D gibi modellere bakabilir konu sahibi.
Soundbarlar daha temiz görüntü veriyor dışarıdan genelde kabloları kolay gizleniyor.
Piyasa da 20 hoparlörlü soundbarlar varken soundbar gereksiz bir şey demek doğru değil.
20 hoparlörlü sistemin kablolarını gizleyene kadar evin elektrik tesisatını baştan yapsanız daha iyi diyeyim.

İzlediğiniz videoda dendiği gibi olsaydı stüdyo tipi Hi-Fi hoparlörlerin neredeyse hepsi 2.0 yerine 2.1 olurdu zaten.
Pebble Plus 2.1'ri kullandım hala duruyor elimde bas ayarı yok cihazda, sesi ne kadar açarsanız o kadar sesi çıkıyor subeooferın oda güçlü değil zaten.
C400'de harici subwoofer olmasa da dahili bas hoparlörü var oda yeterli diyebilirim.
Soundbarlar daha temiz görüntü veriyor dışarıdan genelde kabloları kolay gizleniyor.
Piyasa da 20 hoparlörlü soundbarlar varken soundbar gereksiz bir şey demek doğru değil.
20 hoparlörlü sistemin kablolarını gizleyene kadar evin elektrik tesisatını baştan yapsanız daha iyi diyeyim.
Hocam oyun, müzik, film için ses temizliği ve bass yeterliliği olarak hangisini önerisiniz kararınıza göre alacağım😁.(masamı'da çekeyim biraz düzensiz😅.

Yazmayacaktım ama merakım içimi yiyip bitirdi😅. Ucuz fiyat bandında Soundbarlar daha mı iyi oluyor😁.

Dosya Ekleri

• 17546656753364984571517011153285.jpg
    17546656753364984571517011153285.jpg
    216,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı