3.000 TL'ye Creative Pebble Plus alınır mı?

Ali Osman 8328

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım için 2+1 ses sistemi düşünüyorum. Oyun, müzik, filmlerde kullanacağım. Fazla bas benim için önemli değil, dengeli ses seviyorum. Ayrıca 2+1 ses sistemi yerine soundbar ve benzeri cihazlar daha mı iyi olur? Şimdiden teşekkür ederim. 😁

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250808_180834_Camera.jpg
    Screenshot_20250808_180834_Camera.jpg
    213,4 KB · Görüntüleme: 48
Alınabilir bence. Subwoofersız Pebble kullanan arkadaşım çok memnun. Sub ile daha da keyifli olur.
Sağolun hocam ses sistemini alacağım. Uzun süredir kulaklıktan memnun değildim, Ses sistemni öğrendiğimde elimde ki Soundcore 2 hoparlörüne EQ ayarı yapıp alıştım daha iyi hissettiriyor. Ses sistemi çok az biliniyor gibi, daha çok bilinse daha çok kişi kullanırdı bilmeyenler için biraz üzülüyorum, çok fazla ses kasmaya yönelik konular var. Rekabetçi oyunlarında eğlence yerine stres getirdiğini düşünüyorum bağımlılık oluyor ayrı konu. Ses sisteminden sıkılacağımı düşünmüyorum. iyi akşamlar iyi günler dilerim kendinize iyi bakın🥰.

Hocam V3 modeli de neredeyse aynı para V3 biraz daha özellikli ama subwoofer yok ona da bir bakın.

Hocam V3 modeli de neredeyse aynı para V3 biraz daha özellikli ama subwoofer yok ona da bir bakın.
Öneriniz için teşekkür ederim. Baktım daha çok kablosuz bağlantı için tercih edilebilecek gibi duruyor. Plus 2+1'i bu gün sipariş edeceğim biraz heyecanlıyım, sıkılacağımı düşünmüyorum🥰.

Bende ikisi arasında kaldım. Aldıktan sonra yorumunu bekliyorum hocam.

Dizi, film ve müzik için alacağım umarım mutlu eder.

Bende ikisi arasında kaldım. Aldıktan sonra yorumunu bekliyorum hocam.
Vereceğim bilgilerin yeterli olacağını düşünmüyorum, büyük ihtimalle severim ama diğer 2+1 gibi sistemlerden iyi di kötüydü diyemem, çünkü ilk ses sistemim olacak ikisinin karşılaştırma yorumlarını okudum, v3 kablosuz için daha mantıklı geldi kablosuz gerekmediğinden Plus modelini aldım, mantıkken düşünsem de Plus daha iyi geliyor ismini unuttuğum bass cihazı var kutu gibi olan sinematik vurucu his için bass olmazsa olmaz, kısaca kablosuz gerekmiyorsa içimiz rahat olabilir gibi deneyimlerimi de yazarım😁.

Evet kablosuz amaçsa V3 yoksa Plus diyorlar. Aslında kablosuz istiyordum ama sinema efekti için subwoofer önemli bende ondan alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı