Ne yazacağımı bilemiyorum deneyimim yok. Pebble Plus 2.1 sesi dengeli geliyordu ama cansız gibiydi. EQ ayarı yapınca daha kaliteli sistemim olmuş gibi hissttim. Maalesef pebble plus 2.1 sisteminden başka deneyimim olmadığından çok şey yazamam. Bass olarak çok iyi değil EQ ile artırılabilir daha iyi oluyor ama sisteme zarar vereceğinden endişeleniyorum, müzikte atmosfer çevre seslerini vokal seslerini seviyorum. Genel olarak oyun, film, müzikte EQ ayarı yapıldığında tatmin edici ses vereceğini düşünüyorum
.
Hocalarım bunu yazma gereği duydum. EQ işini fazla kafanıza takmayın sesin zevkini çıkarın. Çoğu kişi gibi kafama göre sadece bass veya tiz seslerini değiştirebilirdim ama diğer ayarlarıda bozabiliyor. İşe gidip geldiğimden ses ayarı uzun sürdüğünden EQ ayarını kaldırmaya karar verdim. Saatlerce iyi ses için uğraşmak istmiyorum. Ayrıca windows sesini 50 uydu hoparlörünü 70 yaptım daha iyi ses kalitesi oldu, önceden windows 100 uydu hoparlörü kafama göre yapıyordum bundan sonra aynı ses seviyesinde kullanacağım daha doğal ses için windows ve uydu hoparlörünün sesini 100'de kullanmamanızı öneririm. Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim
.