@Ali Osman 8328 Benim yadıgar yaz geçince cızırtısıda düzeliyor, sbs A300 olması lazım tam modelini hatırlamıyorum birbirine benziyor. Şu an sipariş geçmedim çünkü gelecek ürün bundan iyi olacağını sanmıyorum. Cızırtı olarak kesinlikle iyidir ama düzgün calıstıgında altta kalmaz, bass konusunda bu modeller çok iyi zaten bass ayarında orta seviye kullanıyorum ayarlanıyor. Açıkçası biraz daha güncel model almayı düşünüyorum. Zaten harici 65W güç USB güç adaptörü ile satıyor yeni nesili sitesinde Creative, yanına niye koymamıslar ticari amaçlı. Onda ses kalitesi ve gücü arttığını yazmıslar hep incelemerde. Fakat bizim ülkede 10k 110$ falandı geçen indirimde. 65W adaptör de hediye yeni X Plus modelinden bahsediyorum.
Ne yazacağımı bilemiyorum deneyimim yok. Pebble Plus 2.1 sesi dengeli geliyordu ama cansız gibiydi. EQ ayarı yapınca daha kaliteli sistemim olmuş gibi hissttim. Maalesef pebble plus 2.1 sisteminden başka deneyimim olmadığından çok şey yazamam. Bass olarak çok iyi değil EQ ile artırılabilir daha iyi oluyor ama sisteme zarar vereceğinden endişeleniyorum, müzikte atmosfer çevre seslerini vokal seslerini seviyorum. Genel olarak oyun, film, müzikte EQ ayarı yapıldığında tatmin edici ses vereceğini düşünüyorum
.
Ne yazacağımı bilemiyorum deneyimim yok. Pebble Plus 2.1 sesi dengeli geliyordu ama cansız gibiydi. EQ ayarı yapınca daha kaliteli sistemim olmuş gibi hissttim. Maalesef pebble plus 2.1 sisteminden başka deneyimim olmadığından çok şey yazamam. Bass olarak çok iyi değil EQ ile artırılabilir daha iyi oluyor ama sisteme zarar vereceğinden endişeleniyorum, müzikte atmosfer çevre seslerini vokal seslerini seviyorum. Genel olarak oyun, film, müzikte EQ ayarı yapıldığında tatmin edici ses vereceğini düşünüyorum
.
Hocalarım bunu yazma gereği duydum. EQ işine fazla kafanıza takmayın sesin zevkini çıkarın. Çoğu kişi gibi kafama göre sadece bass veya tiz seslerini değiştirebilirdim ama diğer ayarlarıda bozabiliyor. İşe gidip geldiğimden ses ayarı uzun sürdüğünden EQ ayarını kaldırmaya karar verdim. Saatlerce iyi ses için uğraşmak istmiyorum. Ayrıca windows sesini 50 uydu hoparlörünü 70 yaptım daha iyi ses kalitesi oldu, önceden windows 100 uydu hoparlörü kafama göre yapıyordum bundan sonra aynı ses seviyesinde kullanacağım daha doğal ses için windows ve uydu hoparlörünün sesini 100'de kullanmamanızı öneririm. Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim
.
.
Hocalarım bunu yazma gereği duydum. EQ işini fazla kafanıza takmayın sesin zevkini çıkarın. Çoğu kişi gibi kafama göre sadece bass veya tiz seslerini değiştirebilirdim ama diğer ayarlarıda bozabiliyor. İşe gidip geldiğimden ses ayarı uzun sürdüğünden EQ ayarını kaldırmaya karar verdim. Saatlerce iyi ses için uğraşmak istmiyorum. Ayrıca windows sesini 50 uydu hoparlörünü 70 yaptım daha iyi ses kalitesi oldu, önceden windows 100 uydu hoparlörü kafama göre yapıyordum bundan sonra aynı ses seviyesinde kullanacağım daha doğal ses için windows ve uydu hoparlörünün sesini 100'de kullanmamanızı öneririm. Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim
.
Merhabalar nasılsınız
. Uzun zaman sonra geldiğim son noktayı yazma gereği duydum. Chatgpt'nin derin araştırma özelliğini kullandım, odamın ölçüsünü ses sisteminin ismini yazdım referans ses ayarı önermesini istedim sesler çok daha iyi oldu. Referans ses ne demek oluyor derseniz gerçeğe yakın ses oluyor, oyun, film, müzik yapımcıları mixleme yaparak sesleri çıkarıyor yani bütün seslere EQ ayarı yapıyorlar var biz ise referans ses ile dinlerken en iyi şekilde hissedebiliyoruz dinlediğimiz sesler olması gerektiği gibi geliyor. Seslerin nasıl hissettiğimi yazmayı unuttum boğuk ses sorunu kulak ve baş ağrıtan sesler gitti yerine gerçekçi tatlı derin sesler geldi EQ APO+Peace programıyla yapmanızı öneririm
.
Chatgpt'nin düzelttiği yazımı yazıyorum daha anlaşılır olarak düzeltmiş
.
Uzun zaman sonra geldiğim son noktayı paylaşmak istedim. ChatGPT’nin derin araştırma özelliğini kullandım; odamın ölçülerini ve ses sistemimin adını yazarak referans ses ayarı önermesini istedim. Sonuç: sesler inanılmaz derecede iyileşti.
“Referans ses nedir?” derseniz; gerçeğe en yakın, yapımcıların hazırladığı şekilde duyduğumuz sestir. Oyun, film ve müziklerdeki tüm sesler zaten profesyonelce mixleniyor, biz ise referans sesle dinleyince her şeyi olması gerektiği gibi, net ve doğal hissediyoruz.
Önceden boğuk ve kulak yoran sesler vardı, şimdi ise tatlı, derin ve gerçekçi bir ses geldi.
EQ APO + Peace programıyla yapmanızı kesinlikle öneririm!
"