Merhaba, Gaming mouse satın alacağım. El boyutum 20,5 CM-10, 5 cm, tutuş şeklimi fotoğrafa koydum. Bütçeyi az çok esnetebilirim. CS2 oynayacağım genelde. Önerilerinizi bekliyorum.
Fotoğraftaki mouse: ASUS TUF M3.
Merhaba, Gaming mouse satın alacağım. El boyutum 20,5 CM-10, 5 cm, tutuş şeklimi fotoğrafa koydum. Bütçeyi az çok esnetebilirim. CS2 oynayacağım genelde. Önerilerinizi bekliyorum.
Fotoğraftaki mouse: ASUS TUF m3.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Razer'lar güzelde fiyatını hakedecek kadar iyi değiller, wWaith Esports'taki Mouse lar daha güzel Scyrox V6 veya İyzico kampanyaları ile Waizowl ogm V2 Pro alabilir
Razer'lar güzelde fiyatını hakedecek kadar iyi değiller, wwaith e-Sports'taki mouselar daha güzel Scyrox V6 veya İyzico kampanyaları ile waizowl ogm V2 Pro alabilir.