3.000 TL'ye Gamepad önerisi

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhaba. PC'de kullanacağım bu fiyata olabilecek en kaliteli ve performanslı gamepadi almak istiyorum. Ne önerebilirsiniz? Xbox veya PS5 kolu almak mantıklı mıdır? Harici kaliteli başka bir öneriye de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xbox 9. nesil gamepad öneririm. DualSense'e göre daha optimize. Birçok oyun Xbox Gamepad'e göre optimize ediliyor diye biliyorum. Ayrıyeten bana daha hoş geliyor.

DualSense aldım ama gamepad tester uygulamasında merkezde kalmıyor. Analoglardaki değer sürekli değişiyor. O da biraz canımı sıktı. Drift falan da değil ama. Xbox'da var mıdır böyle bir şey?

DualSense aldım ama gamepad tester uygulamasında merkezde kalmıyor. Analoglardaki değer sürekli değişiyor. O da biraz canımı sıktı. Drift falan da değil ama. Xbox'da var mıdır böyle bir şey?
Bilemiyorum hocam maalesef düşük ihtimal sorun çıkabilir diye düşünüyorum ama bana denk gelmedi hiç. Belirtmem gerekir ki daha önce orijinal bi PS kolu kullanmadım PC'de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı