3.000 TL'ye kadar TKL klavye önerisi

Bütçe
3000

Ensar19055

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 3.000 TL'ye kadar TKL klavye önerilerinizi bekliyorum.

Manyetik:

Normal mekanik:

Kasım indirimleri beklenebilir eğer bütçe sıkışıksa. Aksi hâlde şunlar da alınabilir:

Hocam membran istiyorsanız SteelSeries Apex 3 TKL'yi önerebilirim mekanik ve manyetikte @Victoria Louise arkadaşa katılıyorum.

Kasım indirimleri bu klavyelere mi gelecek?

Kasım indirimleri bu klavyelere mi gelecek?

Hocam indirimin hangi klavyeye geleceğini biz bilemeyiz ancak indirime girerse veya bütçeniz artarsa bunları almanız daha mantıklı olur açısından söyledik.

AKKO markaların başka renkleri yokmu? peki

Veya 2000 TL'ye kadar normal klavye önerileriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Aula F75 olabilir, TKL olarak bu bütçede başka alternatif aklıma gelmiyor. Şuna bakılabilir belki:

Hocam F75 ve F87 birbire aşırı benzeyen klavyeler F75 daha kompakt bir tasarıma sahip ve o multimedya tekerleği açıkçası beni cezbetti ben oyumu F75 ten yana kullanacağım.

Hocam F75 ve F87 birbire aşırı benzeyen klavyeler F75 daha kompakt bir tasarıma sahip ve o multimedya tekerleği açıkçası beni cezbetti ben oyumu F75 ten yana kullanacağım.

Hemen hemen ayni ozelliklere sahip iseler sadece o multimedya tekerleğinden dolayi bütçemi o kadar zorlamayacagim F87'yi alacağım sanırım teşekkür ederim yardimlariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…