x100 klavye 87 tuş e sporda oyunlar i̇çin gri ve - Temu Azerbaijan
x100 klavye 87 tuş e-sporda oyunlar i̇çin gri ve çift dikiş yeşil aks, yüksek performanslı klavye,rekabetçi yazma klavyesi,oyun klavyesi,minimalist oyun klavyesi,yeşil klavye,sağlam anahtarlar,dayanıklı dikiş yapısı,profesyonel oyuncular,pc oyun tutkunları ürününü Temu'da satın alın...www.temu.com
shark rk86 kablosuz klavye %75 tkl - Temu Azerbaijan
Temu'da bu shark rk86 kablosuz klavye, %75 tkl sıcak değiştirilebilir rgb kablosuz/2.4g/kablolu oyun klavyesi led akıllı ekran ve düğme ile, kompakt tasarım pc/ için, & mavi tuş kapakları ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.www.temu.com
%75 oyun klavyesi switch özellikli led - Temu Azerbaijan
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan %75 oyun klavyesi, switch özellikli led aydınlatmalı tuş takımı, 87 tüylü kompakt tkl kablolu bilgisayar klavyesi windows laptop için, bilgisayar için klavye, klavye,oyun klavyesi, oyun kurulumu,bilgisayar...www.temu.com
Tasarımlar benlik değil. Şu Attack shark önerilerini görüyordum, benzeri önerileri yapamaz mısınız?Bunlardan hiçbiri alınmaz.
Eğer tam TKL olacak ise:
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam ürün tükendi diyor, göremiyoruz. Tasarımı tam anlayabilmek adına bir görselini atar mısınız?Tasarımlar benlik değil. Şu Attack shark önerilerini görüyordum, benzeri önerileri yapamaz mısınız?
Tasarımlar benlik değil. Şu Attack Shark önerilerini görüyordum, benzeri önerileri yapamaz mısınız?
Hocam ürün tükendi diyor, göremiyoruz. Tasarımı tam anlayabilmek adına bir görselini atar mısınız?
Hocam bunlar TKL olmuyor diye biliyorum.
Bunlardan hiçbiri alınmaz.
Eğer tam TKL olacak ise:
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Kesinlikle. Arkadaşların önerdikleri kaliteli klavyeler ancak tasarımlarını sevmiyorum. Çok renkli olunca tadı kaçıyor.Sade bir tasarım istiyor galiba konu sahibi gri beyaz siyah arası.
Eki Görüntüle 2543531 Şöyle renkli tasarım sevmiyorum. Bu gibi tasarımlar hoşuma gidiyor, şık duruyor. Bunun gibi öneriler olursa muazzam olur.