Wraith'den sipariş veremeyeceğim maalesef.VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Üsttekinin Starry Sky rengini alıp şunu alabilirsiniz sonradan:
İstediğiniz gibi çift renk yani siyah üstü beyaz seçeneği var ve oldukça kaliteli.
Wraith'den sipariş veremeyeceğim maalesef.Azerbaycan'a teslimat yapmıyorlar. Ancak trendyoldan falan olabilir orada varsa tabii.
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi - Fiyatı, Yorumları
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bir zamanların en popüler klavyesiydi hala tercih edilmeli mi bilmiyorum ancak istediğiniz gibi bir klavye.
Birde Azerbaycanda başka hangi siteleri kullanabiliyorsunuz hocam? Ona göre keycaps atacağım.Trendyol'da düzgün bir şey bulamadım.
Zaten bir baktım Aula'ya TKL diyor ama dizilim bildiğiniz %75 dizilimiF75'e 2000-2100 liranin cidden 1 kurus ustu verilmez.
Bunu alıp keycaps alabilirsiniz.
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
By ise direkt oldukca sade.
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
Zaten bir baktım Aula'ya TKL diyor ama dizilim bildiğiniz %75 dizilimiGaminggen Azerbaycan'a gönderim yapıyor mu birde?
Hepsiburada'yı denemedim ancak yapay zekanın dediğine göre sifariş verebiliyoruz. Trendyol'da keycaps var mı? linki atın bir de manat bazından bakayım.Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi - Fiyatı, Yorumları
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bir zamanların en popüler klavyesiydi hala tercih edilmeli mi bilmiyorum ancak istediğiniz gibi bir klavye.
Birde Azerbaycanda başka hangi siteleri kullanabiliyorsunuz hocam? Ona göre keycaps atacağım.Trendyol'da düzgün bir şey bulamadım.
Siyah ve beyaz renklerde o Wraith'teki gibi bir keycaps baktım size de 1200 TL civarındalar.
TKL istiyorum. Attığım tasarım örneği gibi.F75'e 2000-2100 liranin cidden 1 kurus ustu verilmez.
Bunu alıp keycaps alabilirsiniz.
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu ise direkt oldukca sade.
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
Mesela G75 Pro için de Cabbage Tofu V3 yazmışlar ama dünyada öyle bir switch yok, V2 var%75 ile TKL arasinda cok fark yok %75 daha kompakt sadece. Ama TKL olarak girilmesi yinede sacma. Gaming.gen yapiyor mu maalesef bilmiyorum sorulabilir.
Google'da arattığımda yapılabildiğini söyledi yapay zeka. Atın bakalım.Mesela G75 Pro için de Cabbage Tofu V3 yazmışlar ama dünyada öyle bir switch yok, V2 var
Hepsiburada'yı denemedim ancak yapay zekanın dediğine göre sifariş verebiliyoruz. Trendyol'da keycaps var mı? linki atın bir de manat bazından bakayım.
TKL istiyorum. Attığım tasarım örneği gibi.
Yok hocam yazı fontu ve biraz tasarımı bana uymuyor.silabor CS GO Keycaps Tuş Takımı Mekanik Klavye Tuş Takımı - Fiyatı, Yorumları
silabor CS GO Keycaps Tuş Takımı Mekanik Klavye Tuş Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sekmeyi kapatmıştım o yüzden geri bulamadım ama bu nasıl sizce?