kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.496 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #11 Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Evet ama malzeme kaliteleri kotu bu butcede.
Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Evet ama malzeme kaliteleri kotu bu butcede.
Yuiis Decipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Mayıs 2025 #12 Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sadece switch bazında bakarsak öyle tabi.
Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sadece switch bazında bakarsak öyle tabi.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.171 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2025 #13 Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Manyetiklerde zaten belirli bir ömür yok switch olarak. İçindeki mekanizma ne zaman bozulursa o zaman gider. Ömrü fazla takmamak gerek hepsi sallamasyon oluyor. Switch olarak bakarsak evet. Ancak malzeme kalitesi falan falan da işin içine giriyor.
Swaien dedi: Manyetik klavyelerde fiziksel harekete dayanan parça olmadığı için daha uzun götürmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Manyetiklerde zaten belirli bir ömür yok switch olarak. İçindeki mekanizma ne zaman bozulursa o zaman gider. Ömrü fazla takmamak gerek hepsi sallamasyon oluyor. Switch olarak bakarsak evet. Ancak malzeme kalitesi falan falan da işin içine giriyor.