3.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000 civarı

Till Yuki

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, severek kullandığım HyperX Alloy Origins Core maalesef artık çok fazla tutukluk yapmaya başladı ve yeni klavye almam gerekiyor.
Ondan iyi veya onun seviyesinde, sessiz, klavye önerebilir misiniz?
(Türkçe Q klavye bulmak çok zor bu piyasada ama olursa çok iyi olur.)

Son düzenleme:

Eğer %100 klavye istemiyorsan Wraith'den bakabilirsin ben oradan klavye mouse vs her şeyimi oradan tamamladım orada her bütçeye uygun klavye var aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Türkçe Q:
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...usse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vay be!
Royal Kludge demek artık Türkçe klavye de yapıyor...
Çok uzun zaman olmuştu klavyelere bakmayalı.
Sadece ben kullanmayacağım için Türkçe Q olması önemliydi.
Teşekkür ederim güzel gözüküyor.

Bana kalırsa, mesela Wraith'in üretici firmalardan yapmalarını istemesi lazım, ürün tedarik ediyor ama Türkçe Q değil, olması zorunlu bence Türkiye sektörüne sokuyorsun alt üstü keycaps yapacak üretici firma.

Teşekkürler, bakıyorum. Fakat benim için Royal Kludge hem fiyatıyla hem de Türkçe Q olması ile daha uygun gibi.

Teşekkürler, bakıyorum. Fakat benim için Royal Kludge hem fiyatıyla hem de Türkçe Q olması ile daha uygun gibi.
doğru hocam evet Q klavye orada mevcut değil ama oradaki çoğu klavye valorant-cs tarzı oyunlar için gayet güzel oluyor sessiz ve basma hissiyatları aşırı yumuşak.

Yani kesinlikle doğru dedin,ben bu firmaların Türkiye pazarını çok ciddiye almadıklarını düşünüyorum.

Üretici firmaların çoğu Çin markaları özellikle VGN ve Darmoshark Wraith sadece yurt dışında satışı olan ürünleri Türkiye pazarına getiriyor kendi yaptıkları klavye mouse grip tape vs birçok şey var hakları yenmez.

doğru hocam evet Q klavye orada mevcut değil ama oradaki çoğu klavye valorant-cs tarzı oyunlar için gayet güzel oluyor sessiz ve basma hissiyatları aşırı yumuşak.
Evet hocam baktım,yeni teknoloji vb. gibi iddiaları var fakat benim o oyunlarla çok işim kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…