G Gurkan3211 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #11 Till Yuki dedi: Yani kesinlikle doğru dedin, ben bu firmaların Türkiye pazarını çok ciddiye almadıklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız daha firma gelişim aşamasında zaten yavaş yavaş kendi ürünleri yapıyorlar 1-2 seneye sadece kendi ürünlerini satarlar gibime geliyor.
Till Yuki dedi: Yani kesinlikle doğru dedin, ben bu firmaların Türkiye pazarını çok ciddiye almadıklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız daha firma gelişim aşamasında zaten yavaş yavaş kendi ürünleri yapıyorlar 1-2 seneye sadece kendi ürünlerini satarlar gibime geliyor.
Till Yuki Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 Gurkan3211 dedi: Haklısınız daha firma gelişim aşamasında zaten yavaş yavaş kendi ürünleri yapıyorlar 1-2 seneye sadece kendi ürünlerini satarlar gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam,böyle Türk menşeili bir firmanın olması iyi olur.
Gurkan3211 dedi: Haklısınız daha firma gelişim aşamasında zaten yavaş yavaş kendi ürünleri yapıyorlar 1-2 seneye sadece kendi ürünlerini satarlar gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam,böyle Türk menşeili bir firmanın olması iyi olur.
G Gurkan3211 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #13 Till Yuki dedi: Evet hocam baktım, yeni teknoloji vb. gibi iddiaları var fakat benim o oyunlarla çok işim kalmadı artık Genişletmek için tıkla... Sizde benim gibisiniz o zaman hikayeli oyunlara ağırlık veriyorsunuz.
Till Yuki dedi: Evet hocam baktım, yeni teknoloji vb. gibi iddiaları var fakat benim o oyunlarla çok işim kalmadı artık Genişletmek için tıkla... Sizde benim gibisiniz o zaman hikayeli oyunlara ağırlık veriyorsunuz.
Till Yuki Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #14 Gurkan3211 dedi: Sizde benim gibisiniz o zaman hikayeli oyunlara ağırlık veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Zamanla öyle oldu hocam ya,hala gayet iyi oynadığımı düşünüyorum ama zevk vermiyorlar artık.
Gurkan3211 dedi: Sizde benim gibisiniz o zaman hikayeli oyunlara ağırlık veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Zamanla öyle oldu hocam ya,hala gayet iyi oynadığımı düşünüyorum ama zevk vermiyorlar artık.
G Gurkan3211 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #15 Till Yuki dedi: İnşallah hocam,böyle Türk menşeili bir firmanın olması iyi olur. Genişletmek için tıkla... ben seviyorum kurulduklarından bu yana takip edip birşeyler satın alıyorum kendileride mouselar için güzel grip tape ve skatezler çıkarttılar desteklemek gerek Till Yuki dedi: Zamanla öyle oldu hocam ya,hala gayet iyi oynadığımı düşünüyorum ama zevk vermiyorlar artık. Genişletmek için tıkla... aynısı hocam vallahi iyi oynuyorum ama çok sıkıyor ve bayıyorlar
Till Yuki dedi: İnşallah hocam,böyle Türk menşeili bir firmanın olması iyi olur. Genişletmek için tıkla... ben seviyorum kurulduklarından bu yana takip edip birşeyler satın alıyorum kendileride mouselar için güzel grip tape ve skatezler çıkarttılar desteklemek gerek Till Yuki dedi: Zamanla öyle oldu hocam ya,hala gayet iyi oynadığımı düşünüyorum ama zevk vermiyorlar artık. Genişletmek için tıkla... aynısı hocam vallahi iyi oynuyorum ama çok sıkıyor ve bayıyorlar
Till Yuki Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #16 Aldım hocalarım teşekkürler. Son düzenleme: 29 Haziran 2025