Stormweaver
Hectopat
Daha fazla
Rampage Blue Switch bir klavye kullanıyorum fakat yay sesi ve genel gürültüsü çok fazla. Özellikle geceleri kullanmak neredeyse imkânsız hâle geldi. Bu yüzden yeni bir klavye alma kararı verdim.
Bütçem maksimum 3000 TL civarında, mümkünse bunu aşmak istemiyorum.
Bazı modeller buldum ama kararsız kaldım. Genelde Akko, Wraith, Redragon gibi markalar öneriliyor ancak bu markaları daha önce hiç kullanmadım. Kullananlar varsa yorumlarını çok merak ediyorum. Bu markalar gerçekten fiyatına göre iyi mi?
Tercihlerim:
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
Bütçem maksimum 3000 TL civarında, mümkünse bunu aşmak istemiyorum.
Bazı modeller buldum ama kararsız kaldım. Genelde Akko, Wraith, Redragon gibi markalar öneriliyor ancak bu markaları daha önce hiç kullanmadım. Kullananlar varsa yorumlarını çok merak ediyorum. Bu markalar gerçekten fiyatına göre iyi mi?
Tercihlerim:
- Boyut: Tam boy tercihim ama bu fiyata daha kaliteli bir TKL varsa ona da sıcak bakabilirim. Sadece %60 gibi çok küçük klavyeler bana göre değil.
- Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez, masaüstü sistemde sabit kullanacağım.

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.

VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.