3.000 TL'ye klavye önerisi

zazalpha

Hectopat
Daha fazla  
Beyaz setup diziyorum, klavye olarak aklımda MCHOSE Ace68 Air modeli sipariş geçeceğim, fakat öncesinde sizin farklı bir öneriniz var mı diye sormak istedim. Gerekirse bütçe artabilir. Klavyenin switch ses videosu yok bulamadım Gaming.Gen.TR'den alacağım bilgisi olan var mı?

Gayet iyi üründür. Manyetik switch olacak ise alınabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ses videosu burada var.

Param cebinde kalsın yüzde 60 kullanırım sıkıntı yok diyorsan Fun 60 Pro'ya bak, onun harici manyetik olması önemli değil diyorsanız yine MCHOSE markasına ait G75 Pro'ya bakılabilir çok güzel bir klavye.

Bu bütçede manyetik switch'ler ne kadar uzun ömürlü olur muamma ama Ace 68 Air alınabilir.

Eğer manyetik olsun gibi bir şart yoksa MCHOSE G75 Pro veya Z75S alınabilir.

Ben de bugün peach gradient modelini sipariş verdim. Gerek tasarım olarak gerek malzeme kalitesi olarak bayağı övülmüş. Fun 60 Pro gibi modellerden daha estetik duruyor bence.

Hocam %60 kullanıyorum gayet güzel ama FN tuşu ile F1 tuşları çalışıyor sizin için sorunsa %75 alın derim. @zazalpha

bu alacağım ile aynı switch mi hocam gaminggen de yazmıyor hangisini alacağım

Param cebinde kalsın yüzde 60 kullanırım sıkıntı yok diyorsan Fun 60 Pro'ya bak, onun harici manyetik olması önemli değil diyorsanız yine MCHOSE markasına ait G75 Pro'ya bakılabilir çok güzel bir klavye.
Arada 500₺ fark var değer mi mchose g75 pro'ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…