3.000 TL'ye klavye önerisi

arda003600

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta belirttiğim gibi FPS oyunları için özellikle CS2 FACEIT kasıyorum, uzun süreler oynuyorum. Bütçe 3000 lira civarı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu anda kullandığım klavye HyperX Alloy Core RGB tuşlarını söktüm, temizledim. Sonrasında bazı tuşları çalışmamaya başladı. Bundan memnunum, bu tarz klavyeler tavsiye ederseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mchose x75

500 TL artarsa bunu alabilirsiniz.

Hocam bunun tipini pek beğenmedimya Aula F87 Pro'yla GameRaider K1 HE arasında kaldım. Vallahi GameRaider K1 HE 8K olmasından ötürü çok yakınım onu alacağım gibi ama biraz kararsız kaldım.

GameRaider K1 he bakabilirsin.

Hocam snap tap bir klavye sanırım FACEIT girdiğim zaman sunucudan falan atarmı acaba.

Son düzenleme:
Hocam bunun tipini pek beğenmedimya Aula F87 Pro'yla GameRaider K1 HE arasında kaldım. Vallahi GameRaider K1 HE 8K olmasından ötürü çok yakınım onu alacağım gibi ama biraz kararsız kaldım.

Hocam snap tap bir klavye sanırım FACEIT girdiğim zaman sunucudan falan atarmı acaba.

O özellikler yasak diye biliyorum CS'de. Hem ben manyetik klavye kullanıyorum ve öyle aman aman bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı