3.000 TL'ye laptop için mouse, moseu pad ve gamepad önerisi

Bütçe
3000

Knover

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM.
Merhaba, bugün yeni bir laptop aldım ve bazı ekipmanlara ihtiyacım var. Sizden öneri isteyeceğim ekipmanlar şunlar:

- Kablosuz mouse: Rahat kullanım için kablosuz bir model tercih ediyorum.

- Gamepad: Bu konuda pek bir bilgim yok, bilgisayar oyunlarında uyumlu ve sorunsuz çalışan bir gamepad arıyorum.

- Mouse pad: Mouse Pad'in fazla önemli olmadığını düşündüğüm için uygun fiyatlı bir model yeterli olacaktır.

Bu ekipmanlar için toplamda 3000 TL ayırmayı düşünüyorum, bütçemin yeterli olup olmadığından emin değilim. Önerilerinize göre bütçemi biraz esnetebilirim ancak çok fazla artırma şansım yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekstra olarak klavye ve stant ekledim. Size kalmış orası artık hocam.

Hangisine ne kadar para ayırmayı düşünüyorsunuz?

Birinin kaliteli birinin kalitesiz olmasını istemem o yüzden birbirine yakın olması iyi olacaktır ancak yurtta kaldığım için çoğunlukla yatakta gamepadle oyun oynamayı düşünüyorum o yüzden mouse yerine gamepade daha fazla para ayırabilirim 2000TL'ye 1000TL gibi. Mousepadi ayrı tutabiliriz bu arada bütçeden çok pahalı olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…