3.000 TL'ye manyetik klavye önerisi

• Konuyu başlatan Mhex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 363
Bütçe
2500₺

Mhex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2-3K arası manyetik klavye önerir misiniz? Tekrar merhaba hocam @enzyyx, önceki forum mesaj göndermek kısıtlanmış o yüzden buradan soracağım. Alux68 HE modelinin Aquarius Magnetic Switch'lisini alacaktım ama klavyenin sesi çok fazla. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2-3K arası manyetik klavye önerir misiniz? Tekrar merhaba hocam @enzyyx, önceki forum mesaj göndermek kısıtlanmış o yüzden buradan soracağım. Alux68 he modelinin aquarius magnetic switch'lisini alacaktım ama klavyenin sesi çok fazla. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?

Kotec ya da Ajazz'ın switchlerini kullanan modelini alabilirsiniz, aynı kalitede başka bir manyetik switchli klavye yok maalesef.

Kotec ya da Ajazz'ın switchlerini kullanan modelini alabilirsiniz, aynı kalitede başka bir manyetik switchli klavye yok maalesef.

Hocam ChatGPT'ye sesleri konusunda araştırma yaptırdım en yüksekden küçüğe sıralama şöyle:
Ajazz grain>kotec>aquarius
Aquarius bu kadar fazla ise diğerleri ne kadardır bilemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aquarius magnetic switchli olanın sesi bana bayağı fazla geldi bu videoda.

Son düzenleme:
Hocam ChatGPT'ye sesleri konusunda araştırma yaptırdım en yüksekden küçüğe sıralama şöyle:
Ajazz grain>kotec>aquarius
Aquarius bu kadar fazla ise diğerleri ne kadardır bilemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aquarius magnetic switchli olanın sesi bana bayağı fazla geldi bu videoda.

Bizzat grain switchli olan AK680 Max'ı kullanıyorum, o kadar yüksek değil. eğer ses çok önemliyse sessiz switchlere bakabilirsiniz.

Bizzat grain switchli olan AK680 Max'ı kullanıyorum, o kadar yüksek değil. Eğer ses çok önemliyse sessiz switchlere bakabilirsiniz.

Hocam attığım videoda diğer alux medolleri arasında en sessiz olduğu söylenen(ChatGPT'ye göre) aquarius magnetic switch, videodaki diğer modellere kıyasen sesi bayağı fazla geldi açıkçası biraz daha bakacağım belki video yanıltıcıdır.

Hocam attığım videoda diğer alux medolleri arasında en sessiz olduğu söylenen(ChatGPT'ye göre) aquarius magnetic switch, videodaki diğer modellere kıyasen sesi bayağı fazla geldi açıkçası biraz daha bakacağım belki video yanıltıcıdır.

ChatGPT'ye sormanız doğru olmamış, muhtemelen switchlerin ayrıntılarını bile bilmiyordur diye düşünüyorum. En sessizi kotec ya da Ajazz'ın kendi switchi dediğim gibi.

Eğer çok rahatsız ederse düşük actuation point ayarlayıp hafif basarak kullanırsınız.

ChatGPT'ye sormanız doğru olmamış, muhtemelen switchlerin ayrıntılarını bile bilmiyordur diye düşünüyorum. En sessizi kotec ya da Ajazz'ın kendi switchi dediğim gibi.

Eğer çok rahatsız ederse düşük actuation point ayarlayıp hafif basarak kullanırsınız.

Gece kullanımda rahatsız etmesin diye biraz dikkat ediyorum diğer yandan fiyatına göre özellikleri bayağı iyi bir klavye her türlü değer. Başka biri ses testi yapmış mı diye bakacağım sonra karar veririm. Bu arada geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim hocam.

Hocam birkaç video daha izledim kotec switch olanı atayım hatta.

Bana yine fazla geldi Ajazz grain switch alacak gibiyim bir de alüminyum kasa olması sesi etkiler mi?

Son düzenleme:
Gece kullanımda rahatsız etmesin diye biraz dikkat ediyorum diğer yandan fiyatına göre özellikleri bayağı iyi bir klavye her türlü değer. Başka biri ses testi yapmış mı diye bakacağım sonra karar veririm. Bu arada geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim hocam.

Hocam birkaç video daha izledim kotec switch olanı atayım hatta.

Bana yine fazla geldi Ajazz grain switch alacak gibiyim bir de alüminyum kasa olması sesi etkiler mi?

Alüminyum kasa olması sesi toklaştırıyor, daha kaliteli olduğu için kesinlikle değer.

Sonradan switchleri değiştirmek isterseniz güzel fiyatlara bir sürü switch var açıkçası.

Alüminyum kasa olması sesi toklaştırıyor, daha kaliteli olduğu için kesinlikle değer.

Sonradan switchleri değiştirmek isterseniz güzel fiyatlara bir sürü switch var açıkçası.

Tamam hocam her şey için teşekkürler herhalde bu akşam sipariş veririm. Yüksek ihtimalle Ajazz grain switchli versiyonunu alacağım ileride istersem değiştiririm. Tekrar her şey için teşekkürler hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı