3.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.000

04Taha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15 FX506HEB HN148T
İşlemci: Intel Core i5 11400h
Ekran kartı: Rtx 3050Ti 95w + Intel UHD Graphics 730
Ram: 32Gb 3200 Mhz ddr4
Wifi: MediaTek MT7921
Ekran: Asus 15.6 İnç ips 144hz Adaptive sync
Merhaba, ben uzun bir süredir yani 2020'den beri Bloody P81 mouse kullanıyorum ve aldığım gerçekten parasını sonuna kadar hak eden en iyi ürün ama artık oldukça eskidi ve yenisini almayı düşünüyorum. Daha önce memnun kaldığım için tekrardan Bloody bakayım dedim önüme R36 Ultra ve W95 Max gibi modeller çıktı karar veremedim başka markalarada açığım öneri olarak Bloody olmak zorunda değil hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilen bir şey istiyorum bütçe olarak da mouse gerçekten iyiyse 3000TL'nin biraz üstüne çıkabilirim.

Güzeldir elbet ama bu tarz Çin markaları düşünmüyorum açıkçası.

Güzeldir elbet ama bu tarz Çin markaları düşünmüyorum açıkçası.
Çin markaları mı?

Tanınmış birçok logitech gibi steelseries gibi markaları geride bırakıcak özelliklere ve kaliteye sahip ve onlardan çok daha uygun fiyatlı ürüne değil markaya para ödeyip kazıklanmak çok saçma.

Elbet öyle de garanti muhabbetleri ve yazılımlarının genelde kötü olması beni uzaklaştırıyor açıkçası.

Gerçekten insanların fikrini değiştirmek çok zor bir defa girmiş Çin malı diye

Gerçekten insanların fikrini değiştirmek çok zor bir defa girmiş Çin malı diye.

Çin malı olduğundan değil kaliteli olduklarını ben de biliyorum ama garanti süreçleri kötü oluyor artı olarak da yazılımları berbat genelde.

Elbet öyle de garanti muhabbetleri ve yazılımlarının genelde kötü olması beni uzaklaştırıyor açıkçası.

Garantisiyle Wraith ilgileniyor ve en ufak sorunda gayet iyi bir sekilde ilgileniyorlar sadece keyfi iade yapamiyorsunuz. Tersine en basitinden Steelseries'in distrubitoru olan Despec kotu bir garanti ve musteri destegi sagliyor.

Garantide hiçbir sıkıntı yaşamazsınız özellikle wraith gaming gen gibi yerlerde ayrıca gerçekten driveri kötü olan mouse illa vardır ama bu fiyattaki ürünlerde olmaz genellikle örnek olarak arkadaşın attığı Fantech yazılım konusunda kötü değil bence illa uygun fiyatlılarda kötü olanı vardır aklınıza kötü olarak sokmuşsunuz diğer markaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…