3.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.000
Hocam Çin markası derken neyi kast ettiğimi biliyorsunuz attığınız için sağ olun genel tavsiye istemiştim eleştiri değil. Bu mouse nasıl peki sizce.

Berbat tek kelime ile dalga geçmek için atmıştım

Hocam o kadar da büyük değil yani şu an kullandığım Bloody P81 ile aşırı rahatım boyur ve şekil olarak mesela.

Hocam o kadar da büyük değil yani şu an kullandığım Bloody P81 ile aşırı rahatım boyur ve şekil olarak mesela.
Tamam oturur elinize diye düşünüyorum ama bir bakmam lazım

Tutuş şekliniz ne?

Nomalde ofis faresi tutar gibi ama oyun oynarken daha çok parmaklazım pençe şeklinde oluyor.

O kadar mı iyi diyorsunuz yani arada kaldım şimdi.

Fantech şuan her açıdan boyut açısından kalite sensör açısından en önde olan mouselerden biri elinize tam oturacağını düşünüyorum alın geçin sonra diğer markaların yanına yaklaşmazsınız bile.

Nomalde ofis faresi tutar gibi ama oyun oynarken daha çok parmaklazım pençe şeklinde oluyor.

O kadar mı derken hocam en son nesil sensör ve mcu var içinde

Bütçe 3K iken arkadaşların attıkları mouselar daha iyi. Sınırsız bütçe olursa marka ürünler alınmalı. Oda tamamen keyfi anlamda. Aerox 5 kullanıyorum. Wraithin çoğu mouseu daha iyidir büyük ihtimal ama bütçe sınırım yok hepsi pahalı markadan olsun dedim. Sadece dekor anlamında sistem diziyorsanız o ayrı.

Hocam o zaman en son şunu sorayım fiyat olarak da değerlendirirsek Bloody R36 Ultra ile bunu karşılaştırdığımızda hangisi benim için daha mantıklı sizce dediğim gibi fiyat önemli yani.

O kadar mı derken hocam en son nesil sensör ve mcu var içinde.

Doğru söylüyorsunuz sensörleri isminden tanımayınca böyle oluyor genel olarak.

Hocam boşuna mı 10 dakika da konuya 40 tane mesaj attık. Bu kadar F/P farkı olmasına rağmen Çin malı diye ön yargılı olmayın. Zaten aldığınız her şeyin en az 1 2 parçası Çin'den geliyor.

Hocam boşuna mı 10 dakika da konuya 40 tane mesaj attık. Bu kadar F/P farkı olmasına rağmen Çin malı diye ön yargılı olmayın. Zaten aldığınız her şeyin en az 1 2 parçası Çin'den geliyor.

Çok doğru zaten Çin malı olduğu için değil marka Çin olduğu içindi ama fark etmez bir alıp denemek lazım demek ki şu anda sadece elime uyacak mı diye düşünüyorum açıkçası beğenmezsek iade olayı da olmuyor elimde kalmasın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…